REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Justina Globienė (nuotr. asm. archyvo)

Londone gyvenanti lietuviškąja Kim Kardashian vadinama ir atlikėjos karjerą pradedanti Justina Globienė-Justinka savo gerbėjus perspėja būti atsargiems – moteris buvo apgauta.

29

Londone gyvenanti lietuviškąja Kim Kardashian vadinama ir atlikėjos karjerą pradedanti Justina Globienė-Justinka savo gerbėjus perspėja būti atsargiems – moteris buvo apgauta.

REKLAMA

Portalui tv3.lt Justina papasakojo apie ypač nemalonų nutikimą, moteris papuolė į aferistų pinkles.

Sulaukė grasinimų

„Labai mėgstu apsipirkineti internetinėse parduotuvėse, butikuose. Niekada neturėjau problemų, visuomet prekes gaudavau laiku ir kokybiškas,“ – pasakojo moteris.

Tačiau šį kartą Justinos apsipirkinėjimas apkarto, moteris buvo apgauta. Drabužius internetu nusipirkusi ir pavedimą vasario mėnesį atlikusi atlikėja, po kelių savaičių taip ir negavo užsakytų prekių už 152 eurus.

„Iš pradžių pardavėja sakė, kad jai atsitiko bėda, palaidojo artimą. Vėliau vėl skundėsi turinti problemų, galiausiai, po kelių savaičių, nieko negavusi, pareikalavau grąžinti pinigus,“ – kalbėjo Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Drabužius pardavinėjanti mergina žadėjo rūbus atsiųsti, bet Justinos prašė palaukti: „Pasakiau, kad laukti nenoriu, išvažiuoju atostogauti, todėl pareikalavus pinigų, pardavėja pasakė, kad jų grąžinti negali, nes viską išleido.“

REKLAMA

Anglijoje gyventi Justina paprašė drabužius atsiųsti į Lietuvą: „Ji pažadėjo viską išsiųsti kitą dieną, praėjus laikui nieko negavau, kai paprašiau parodyti kvitą iš pašto, mergina pasakė, kad viską išmetė. Nebeturėjau kantrybės, todėl pasakiau, kad kreipsiuosi į policiją, nes pabodo išsisukinėjimai.“

Susipratusi, kad papuolė į aferistų pinkles, mergina vienoje feisbuko grupėje perspėjo ir kitus apsipirkinėjančius: „Pasirodo nuo šios merginos ne vienas yra nukentėjęs. Gaila, kad nepasitikrinau prieš pirkdama.“

Pranešusi, kad kreipsis į policiją, mergina sulaukė pardavėjos vyro grasinimų: „Pradėjo rašinėti jos vyras, siūlė susitikti ir pakalbėti, galiausiai ėmė grasinti. Pardavėja taip pat ėmė piktai rašyti, pasakė, kad policijos nebijo, niekas jai nieko nepadarys.“

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai pardavėja rėžė, kad Justina negaus nei pinigų, nei prekių: „Taip neteisinga, aš dirbu, stengiuosi, o kitos nešvariais darbais užsiima ir turi pinigų.“

Tačiau Justina nežada pasiduoti, ji kreipėsi į policiją ir žada pinigus atgauti, taip pat perspėja kitus, būti atsargiems ir nepakliūti į aferistų pinkles. Moteris pasidalijo išrašo nuotraukomis ir kitos nukentėjusios klientės susirašinėjimais su pardavėja.

Išgarsėjo prakalbusi apie plastines operacijas

Portalas tv3.lt primena, kad buvusi grupės „Dija“ narė, dar labiau išgarsėjo atvirai pasakodama apie savo išvaizdą ir jos pokyčius, taip pat moteris žada pradėti solinę karjerą ir save prisistato kaip Justinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pramogų pasaulyje kilo šurmulys, kai atlikėja prabilo apie tai, kad tobulinosi figūrą pas plastikos chirurgus. Moteris sulaukė įvairių reakcijų. Vieni gyrė patobulėjusias moters formas, kiti negailėjo skaudžių ir kritiškų žodžių.

Moteris viešai prakalbo apie tai, jog pasidarė sėdmenų operaciją ir siekia tapti panaši į Kim Kardashian.

Tiesa, apie išsvajotas moteriškas kūno formas ji galvojo ne vieną dieną. Anksčiau 114 kilogramų svėrusi Justina numetė ne vieną dešimtį kilogramų, tačiau kūno formos vis tiek netenkino.

Po skalpeliu ne kartą gulusi moteris tvirtai tikina, kad tai – geriausi sprendimai jos gyvenime, dėl kurių tikrai nesigaili, o ir nežada sustoti. Greitu metu Justina vėl gulsis ant operacinės stalo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų