REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarais TV3 televizijos žiūrovai stebi „Lietuvos talentus“. Projekte pasirodo apie šlovę, žinomumą ir 10 tūkst. eurų svajojantys.

Sekmadienio vakarais TV3 televizijos žiūrovai stebi „Lietuvos talentus“. Projekte pasirodo apie šlovę, žinomumą ir 10 tūkst. eurų svajojantys.

REKLAMA

Laidoje buvo paspaustas ir auksinis mygtukas. Juo laidos vedėjai Mindaugas Stasiulis ir Mindaugas Rainys pradžiugino itin talentingą šokėją.

Akordeonistų mėgėjų orkestras į sceną žengė pasitikėdami savimi. Nuotaikingas pasirodymas neliko nepastebėtas. „Jūs turite viską, esate pilnas orkestras“, – sakė J. Jankevičius. Muzikantai išgirdo tris taip!

Bankininkė Augmantė Ališauskaitė labai nori dainuoti. Deja, bet neišklausę viso pasirodymo, teisėjai paspaudė X. „Dainuok sau ir kolegoms per organizacijos vakarėlį. Ir viskas bus gerai“, – sakė M. Mikutavičius. Mergina į kitą etapą nepateko.

Šokių studija G&G UNITED susijungė dėl projekto. Šokėjai save vadina viena didele šeima. Vedėjai studijos šokį pavadino apeiginiu, o teisėjai ir pagyrų, ir kritikos. „Žiūrėjau susidomėjęs, nes jūs iškrentate iš konteksto. Nežinau, ar tai tinka šiam projektui, bet smalsu į jus žiūrėti“, – sakė M. Mikutavičius. I. Stasiulytė pasigedo sinchrono ir pasakė ne, tačiau kiti teisėjai nusprendė, kad šokėjai verti kito etapo.

REKLAMA
REKLAMA

„Mayhem vaikų“ treneriai jau yra laimėję šį projektą. Deja, bet iki trenerių pasirodymo jiems pritrūko. Vaikinai išgirdo du ne ir nepateko į kitą etapą.

REKLAMA

Dvylikametė Atėnė Načajūtė – labai talentinga mergina. Ją žavi daug veiklų, tačiau labiausiai – muzika. Scenoje mergaitė atliko netikėtą kūrinį, o teisėjai buvo sužavėti. „Labai gražus tavo balsas. Dainuoji ir aš nebijau, kad tu suklysi“, – sakė I. Stasiulytė. Atėnė kitame etape.

MODE šokių studija teisėjus ir žiūrovus nukėlė į Havajus. Mergaitės šoko havajiečių gyvenimą atspindintį šokį. Teisėjai matė, kad mergaitės labai ruošėsi, tačiau to neužteko. „Džiaugiuosi, kad turite galimybę būti šioje scenoje. Rimtesniems dalykams reikia paaugti“, – sakė M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Algirdas Vaičaitis groja akordeonu trylika metų, tačiau teisėjams vaikino pasirodymas nepaliko įspūdžio. Jie nutraukė studentą spausdami jam X – pritrūko emocijų. „Negana atsisėsti ir pagroti. Jūs kažkur iškeliavote“, – sakė Ineta. Trys ne.

Auksinis mygtukas! Jį šou vedėjai paspaudė talentingam šokėjui. Edgaras Kerpė – labai geras šokėjas, sužibėjęs tarp pasaulinių šokėjų (3 kartus pasaulio čempionas!) ir šokantis su Monique. „Tu esi talentas. Tai, ką tu darai, yra taip gerai“, – sakė I. Stasiulytė. „Nerealu“, – nedaugžodžiavo M. Mikutavičius. Edgaras neabejotinai kitame etape!

Edgaro pasirodymą žiūrėkite:

Stefanija Nosovaitė ir Jokūbas Nosovas – brolis ir sesė, be šokio neįsivaizduojantys savo gyvenimo. Šeima šoka visą gyvenimą! Scenoje jie atliko fanko stiliaus nuotaikingą šokį. „Vienas iš geriausių „Lietuvos talentų“ šokių pasirodymų“, – sakė M. Mikutavičius. 3 taip!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Simonas Miknius groja fortepijonu. Pianistas tą daro nuo mažų dienų, o didžiausias jo palaikytojas yra tėtis. Deja, bet teisėjai nutraukė Simono pasirodymą. „Kad tu moki groti ir gerai groji yra faktas. Bet kad tai būtų daugiau nei grojimas... Nebuvo“, – sakė I. Stasiulytė. „Tavo technika puiki, bet buvo nuobodu“, – neslėpė J. Jankevičius. Trys ne...

„Redfoxes“ yra krepšinio palaikymo komandos šokėjos. Mergaitės šoka rungtynių metu ir labai myli tai, ką daro. „Kai kurios iš jūsų yra labai geros, kai kurios – geros. Turite rūpintis viena kita“, – sakė J. Jankevičius. Deja, bet šokėjos į kitą etapą nepateko.

Eduardas Butiuto su futbolo kamuoliu atlieka įvairius triukus. Vaikinas Europoje užima 7 vietą! Eduardas išgirdo tris taip ir pateko į kitą etapą!

REKLAMA

Kotryna Dabrovolskaitė labai mėgsta dainuoti. Mergaitę dainuoti įkvėpė jos mokytojas, o ji jam skyrė dainą. Deja, bet teisėjai nutraukė Kotrynos pasirodymą... „Turi bėgti mokytis ir mes vėl susitiksime. O tai, kad moki dainuoti, yra faktas“, – sakė J. Jankevičius. Kotryna į kitą etapą nepateko.

Aušra Gakaitė gieda laidotuvėse, o Jonas Jackevičius buvo žvejys ir verslininkas. Porą suvedė Jono noras išmokti dainuoti, todėl muzika jų poroje yra labai svarbi. Po pasirodymo J. Jankevičius plojo atsistojęs, o teisėjai negailėjo pagyrų. „Kodėl jūs profesionaliai nedainavote tiek daug laiko?“ – klausė J. Jankevičius. Trys taip!

Jono ir Aušros pasirodymą žiūrėkite:

Kevinas Jasinskis groja klarnetu. Nors vaikinas buvo labai įsijautęs į savo pasirodymą, tačiau ne visiems teisėjams patiko pasirodymas. „Nereikėjo to karnavalinio kostiumo“, – sakė M. Mikutavičius. Kevinas išgirdo du ne ir vieną taip. Į kitą etapą jis nepateko.

REKLAMA

„Lietuvos talentų“ scenoje – sprogimas! Jį sukėlė Pijus Vaškevičius su komanda. Pijui – 25 metai ir jis rengia pasirodymus, susijusius su mokslu. Tai dūmai, ugnies kamuoliai, sprogimai ir kiti panašaus pobūdžio triukai. „Aš gailiuosi, kad mokykloje nesimokiau chemijos. Jūs esate fantastiški, geriausia, ką aš mačiau šioje „Lietuvos talentų“ scenoje“, – gyrė Justinas Jankevičius.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais, 19.30 val. Per TV3 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų