REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Krivickai (tv3.lt fotomontažas)
21

Laidų vedėjo Kristupo Krivicko šeimoje vis dar šventinės nuotaikos. Penktadienį Krivickams gimė penktasis vaikelis.

REKLAMA

Kristupas socialiniuose tinkluose mielai dalijasi šiltomis akimirkomis iš asmeninio gyvenimo.

Grįžo namo

Neseniai vyras įkėlė nuotrauką, kurioje jo žmona Jurgita ant rankų laiko ką tik gimusį vaikelį.

„Na va, mažylis jau namie“, – su sekėjais instagrame žinia pasidalijo Krivickas. 

Tiesa, vyras naujienomis apie ką tik gimusį vaikelį dalijosi ir anksčiau feisbuko paskyroje: „Šiandien, balandžio 5-ąją dieną, 10 valandą 11 minučių Vilniuje, Santaros klinikų, akušerijos skyriuje, sklandžiai ir laimingai gimė mūsų su Jurgita sūnus! Mūsų taip lauktas penktasis vaikas! Daug buvo nerimo, daug pastangų ir rūpesčio, kad šį kartą viskas įvyktų laiku ir laimingai. Taip ir įvyko! Mama ir mažylis jaučiasi puikiai.

Nuoširdžiai dėkojame visiems Santaros klinikų akušerijos ir ginekologijos centro gydytojams, kurie nuo pat pradžių itin profesionaliai ir dėmesingai rūpinosi ir prižiūrėjo Jurgitos nėštumą. Ypatingas AČIŪ daktarei Danutei Lištvanienei! Skyriaus vedėjui Romoaldui Juršėnui, akušerei Laima Plungienei! Sūnus gimė didelis, stiprus ir sveikas! Svoris - 3990 gramų, ūgis - 55 cm! Esame laimingi! Galite sveikinti!“

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai, kad jų šeima turi pagausėti, dar anksčiau socialiniuose tinkluose pranešė pats K. Krivickas. Prie nuotraukos, kuria pranešė apie laimingą žinią, žinomas vyras prirašė: „1, 2, 3, 4....5! Svajonės pildosi! Įsimylėję ir laimingi – be galo, be krašto!!!“

REKLAMA

Nuslūgo visos baimės

Penktadienį tv3.lt paklaustas, kaip jaučiasi, K. Krivickas neslėpė geros nuotaikos. „Puikiai, labai nuostabios emocijos, viskas džiaugsmingai ir laimingai. Viskas įvyko labai sklandžiai ir sėkmingai, vaikas stiprus, sveikas, didelis. Daug nerimo mūsų atveju buvo dėl Augusto istorijos, kuri neišeidavo iš galvos, ir visą laiką kėlė nerimą“, – turėdamas omenyje tai, kad 4-asis vaikelis buvo gimęs gerokai per anksti, sakė televizijos laidų vedėjas.

Būtent tai gąsdino šeimą ir šio nėštumo laikotarpiu. „Jurgitai prieš Kalėdas buvo tam tikra krizė – jai teko gulėti ligoninėje ir galvoti, kad net ir šiuo atveju gali visaip būti. Bet parašiau padėką, nes esu labai dėkingas už tokią atidžią, kruopščią ir profesionalią priežiūrą, nuolatinį stebėjimą ir tyrimus Santaros klinikų akušerijos ir ginekologijos centro medikams. Tikrai labai daug padarė, kad viskas taip sėkmingai baigtųsi. Ir prasidėtų“, – dabar jau su šypsena kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Šis gimdymas, anot K. Krivicko, praėjo ganėtinai sklandžiai: „Puiki diena – viskas įvyko labai greitai – per valandą, pusantros. Dabar jau vaikas pavalgęs, laimingai miega. Palyginus su Augustu, atrodo net kaip trijų mėnesių“.

Vyras priminė, kad 4-asis sūnelis Augustas gimė sverdamas vos 1300 gramų, o štai šis broliukas yra tris kartus didesnis.

„Ir mamai matant, kad viskas tvarkoje, džiaugsmas dar stipresnis. Sekmadienį jau važiuosime namo“, – pranešė vyras.

Naująjį sūnelį K. Krivickas jau spėjo parodyti ir kitiems savo vaikams: „Mes jau ir iki gimimo su juo bendravome kaip su šeimos nariu, o dabar jau yra parodytas, nes šiais laikais, su dabartinėmis technologijomis, viskas labai paprasta.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kokį vardą išrinko naujagimiui, K. Krivickas dar neatskleidė, vis dėlto užsiminė, kad vardo reikšmė bus ypatinga.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Krivickų šeima ne tik džiaugiasi ilgaamže draugyste (jie kartu jau 16 metų), bet taip pat augina ir dar 4 vaikus – dvylikametę Atėnę, dešimtmetę Eladą, šešerių Faustą ir mažąjį Augustą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų