REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Elena Puidokaitė (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Lietuvos pramogų pasaulio atstovė, atlikėja Elena Puidokaitė-Atlanta šiandien mini ypatingą dieną. Balandžio 5-ąją daininkei suėjo 38-eji.

67

Lietuvos pramogų pasaulio atstovė, atlikėja Elena Puidokaitė-Atlanta šiandien mini ypatingą dieną. Balandžio 5-ąją daininkei suėjo 38-eji.

REKLAMA

Gimtadienį švenčianti atlikėja tikina, kad gimtadienį pažymės kolegų ir draugų apsuptyje.

„Kadangi mano gimtadieniai būna to tikrojo pavasario pradžioje, labai smagu kur nors išvažiuoti, kad ir netoli. O šis gimtadienis sutapo su žurnalo numerio pristatymu, kurį organizuojame, todėl gimtadienį sutiksiu su kolegomis, artimų draugų rate, manau, geriau ir būti negali“, – pasakojo moteris.

Pirmas gimtadienis santuokoje 

Paklausta, kokios dovanas ji labiausiai vertina, Atlanta prasitarė, kad labiausiai jai patinka, kai gali keliauti: „Man patinka neapčiuopiamos dovanos, kai galima išvykti, daug pamatyti, turiningai praleisti laisvalaikį, tokias dovanas stengiamės dovanoti artimųjų rate. Gražiausio ir geriausios dovanos, kai gali jas patirti.“

Atlantai metai tik skaičius, moteris mėgaujasi kiekvienu tarpsniu: „Jaučiuosi labai gerai, žinoma, patirtys, išgyvenimai su laiku skiriasi. Man smagu mėgautis kiekvienu amžiaus tarpsniu ir džiaugtis tuo, ką turi aplinkui.“

REKLAMA
REKLAMA

„Turiu ištikimus draugus, mylimus žmones šalia, sveikatą, darbą, tai aš labiausiai vertinu ir nepamirštu, už tai padėkoti“, – džiaugėsi atlikėja.

REKLAMA

Paklausta, ar ką nors keistų savo gyvenime, Atlikėja tvirtino, kad iš kiekvieno gyvenimo etapo ji išmoko labai daug: „Man atrodo, kai tau aštuoniolika, tada apie nieką negalvoji, gyveni sau.

Kiekviename laiko tarpe yra savi niuansai, aš gyvenime dėl nieko nesigailiu ir nenorėčiau nieko keisti. Pamokas gyvenime priimu kaip patirtis, nepamirštu pasidžiaugti gražiais dalykais ir juos vertinti šalia save.“

Tai pirmasis atlikėjos gimtadienis santuokoje, liepos mėnesį Atlanta ištekėjo už verslininko Tado Bruzgulio. Anot moters, jos vyras labai dėmesingas, todėl gimtadienio progą turėtų nustebinti: „Pasižiūrėsime, kaip bus, – juokėsi Atlanta, – jis yra dėmesingas, manau, tikrai nepraeis pro šalį.“

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingos vestuvės

Portalas tv3.lt primena, kad liepos 14-ąją iškilmingas vestuves Vilniaus miesto širdyje iškėlusi Elena Puidokaitė-Atlanta džiaugiasi vedybiniu gyvenimu su sutuoktiniu, verslininku Tadu Bruzguliu.

Moters vestuvės išties buvo įspūdingos, vestuvėms ne baltą suknelę, o išskirtinį kelnių ir švarko kostiumą pasirinkusi Atlanta nustebino ne vieną. Pritrenkiančiai atrodanti nuotaka susituokė Arkikatedroje Bazilikoje. Gražios šventės nepraleido ir daugybė žinomų žmonių.

„Vestuvės yra dalykas toks, kurį būtina organizuoti. Kadangi pati organizuoju renginius, tad maniau, kad man savo šventę bus labai lengva suorganizuoti, tačiau taip tikrai nebuvo. Viskas susideda iš daugybės mažų dalykų, įvairių detalių, daug skirtingų failų, kuriuos turi sudėti į vieną dieną, kuri prabėga tarsi akimirka“, – prisiminimais dalijosi atlikėja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų