REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai naują pavadinimą pristačiusi ir techninę infrastruktūrą iš pagrindų atnaujinusi didžiausia Baltijos šalyse skaitmeninės palydovinės televizijos operatorė „TVPlay Home“ (anksčiau – VIASAT) metus pradeda pristatydama naujas skaitmenines paslaugas.

Pernai naują pavadinimą pristačiusi ir techninę infrastruktūrą iš pagrindų atnaujinusi didžiausia Baltijos šalyse skaitmeninės palydovinės televizijos operatorė „TVPlay Home“ (anksčiau – VIASAT) metus pradeda pristatydama naujas skaitmenines paslaugas.

REKLAMA

Tarp jų – TV įrašų archyvas, leidžiantis „atsisukti“ TV turinį, platų TV laidų, filmų ir serialų pasirinkimą siūlanti videoteka ir 4G mobilusis internetas siūlomas kartu su TV paslaugomis.

„Pernai skyrėme daug dėmesio ir investicijų techninės platformos atnaujinimui, kad pritaikytume turimą infrastruktūrą naujos kartos televizijai, kurios centre – skaitmeninės paslaugos ir vartotojo patirties gerinimas. Atnaujinome dalies klientų naudojamą įrangą, visus imtuvus pakeitėme į aukštos raiškos (HD), daug investavome į naujų funkcijų kūrimą. Šiemet tai tampa pagrindu pristatyti pažangias paslaugas, kurios padės mūsų žiūrovams kokybišką TV turinį pasiekti kur kas patogiau“, – sako „TVPlay Home“ komercijos vadovė Lietuvai Anastasia Voronkina.

TV įrašų „atsukimo“ funkcija leidžia žiūrėti televizijos eteryje transliuotas programas žiūrovams patogiu metu, jį „prasukti“ pirmyn arba atgal, peržiūrėti pakartotinai. Priklausomai nuo konkretaus TV kanalo, ši funkcija veikia 2-7 paras po originalios transliacijos laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Videoteka suteiks galimybę žiūrėti TV laidas, filmus, serialus, reportažus pagal pareikalavimą (angl. video on demand) bet kuriuo metu. Nemokamoje videotekos dalyje žiūrovams bus siūlomos daugiausia lietuviškos laidos bei TV serialai, o ateity už papildomą mokestį bus galima žiūrėti ir populiariausius užsienio filmus bei serialus.

REKLAMA

„TVPlay Home“ savo klientams taip pat pradeda siūlyti neribotą 4G mobiliojo interneto paslaugą, kurią teiks bendradarbiaudama su mobiliojo ryšio bendrove „Bitė“. Anot A. Voronkinos, daugelis naujovių – tiek jau pristatytų, tek planuojamų ateityje – apjungia TV ir internetą, todėl pasiūlymas iš vienų rankų įsigyti ir neribotas interneto ryšio paslaugas – natūralus žingsnis.

Naujos paslaugos ir funkcijos, kuriomis galės naudotis naujausius „TVPlay Home“ imtuvus turintys klientai, integruotos į 6 paslaugų planus, pritaikytus skirtingų poreikių žiūrovams. Baziniame plane siūlomi populiariausi kanalai su TV archyvo - įrašų „atsukimo“ funkcija, o didžiausiame plane žiūrovai ras daugiau nei 45 TV kanalus, neribotą internetą, videoteką ir kitas funkcijas.

„TVPlay Home“ yra žiniasklaidos grupės „All Media Baltics“ dalis,kuriai Lietuvoje priklauso TV kanalai TV3, TV6, TV8, radijo stotis „Power Hit Radio“, vaizdo portalas „TVPlay“, naujienų ir pramogų portalas tv3.lt, vaizdo transliacijų internetu platforma „TVPlay Premium“ ir „SmartAD“. 2017 m. pabaigoje grupę įsigijo JAV investicijų bendrovė „Providence Equity Partners“, kuri Baltijos šalyse taip pat valdo mobiliojo ryšio operatorę „Bitė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų