REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Sofio Gelašvili-Niūniavė (nuotr. Organizatorių)

Gruzijos milijonierių dukra bei grožio salono savininkė Sofio Gealšvili-Niūniavė visai neseniai išgyveno itin sunkų periodą – žinoma moteris kartu su mylimuoju bei jųdviejų dukrelės tėvu Dominyku Niūniava pasuko skirtingais keliais.

48

Gruzijos milijonierių dukra bei grožio salono savininkė Sofio Gealšvili-Niūniavė visai neseniai išgyveno itin sunkų periodą – žinoma moteris kartu su mylimuoju bei jųdviejų dukrelės tėvu Dominyku Niūniava pasuko skirtingais keliais.

REKLAMA

Vis dėlto praėjus kuriam laikui, žinoma moteris atrodo netgi geriau, nei anksčiau. Naujienų portalui tv3.lt S. Gelašvili atskleidė savo grožio paslaptis bei papasakojo, kaip palaiko norimą svorį.

Paklausta, kokio jos sužydėjimo paslaptis, grožio salono savininkė neslepia: „Sunku į tai atsakyti – daug kas taip sako, tačiau nieko nedariau. Bet neslėpsiu, kad kurį laiką pergyvenau, negalėjau valgyti, daug stresavau, tad numečiau beveik 10 kilogramų. Matomai tai mane ir pakeitė, tad papildomas svoris man netinka (juokiasi). Vėliau, kai atsigavau, sužydėjau, tapau laiminga, ir šiuo metu bandau tą svorį palaikyti.“

Dabar Sofio sveria apie 56-58 kilogramus ir stengiasi atidžiai stebėti tai, ką valgo, o taip pat nepraleidžia ir fizinės veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

Gruzinų kraujo turinčiai merginai būtų galima pavydėti ir įspūdingų ilgų, bei itin sveikų plaukų. „Dėl plaukų ir odos pirmiausia bandau palaikyti gerą, sveiką mitybą, geriu grynąjį biotiną. Taip pat neplaunu plaukų kasdien – stengiuosi kas antrą, o kartais net kas trečią dieną. Nenaudoju šampūnų su parabenais ir sulfatais“, – savo puikios išvaizdos paslaptį atskleidė S. Gelašvili.

REKLAMA

Taip pat bent kartą į savaitę Sofio mėgaujasi masažais, tačiau apskritai grožio procedūroms daug neišleidžia. „Kadangi turiu savo grožio saloną, negaliu pasakyti, kad išleidžiu daug, nebent apsilankau kitose vietose, bet nieko ypatingo nesidarau – daugiau sportuoju, prižiūriu mitybą“, – sako mergina.

Socialiniuose tinkluose grožio salono savininkė sulaukia nemažai pagyrimų ir dėl savo stiliaus, tačiau iš tiesų ji domisi mada jau nuo ankstyvos jaunytės, o vėliau baigė ir mados mokslus Istituto Marangoni universitete.

„Bet madomis domiuosi nuo mažų dienų – anksčiau dar turėdavome „United Colors of Benetton“, tad kas kartą važiuodavau su mama į Veneciją rinkti kolekcijų. Nuo tada ir nusprendžiau, kad užaugusi būsiu stiliste! Šiuo metu semiuosi idėjų iš visur: interneto, „Pinterest’o“, „Vogue“ puslapio, iš įvairiausių naujausių filmų, knygų, žurnalų, iš įvairių kelionų, tikriausiai, iš visur!“ – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Sofio neslepia mėgstanti su savo įvaizdžiu ir kiek paeksperimentuoti: „Taip, tai labai mėgstu! Ypatingai pagal nuotaiką – vieną dieną užsimanau būti sportiška, kitą – hipiška, o trečią galiu būti ir „fyfutė“ ar tiesiog labai mergaitiška – viskas pagal orą ir nuotaiką.“

Nepaisant to, kad daugelis internetu apsipirkinėti kartais bijo, pati Sofio sako to nevengenti, tam turi netgi tradiciją.

„Apsipirkinėju ir internetu, ir parduotuvėse, bet iš tiesų labiau pamėgau apsipirkinėti internetu – vakarais dažnai ramiai atsisėdu ir ieškausi kažko naujo ir įdomaus!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų