REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Birutė Navickaitė (nuotr. asm. archyvo)

Praėjusių metų birželį į viešumą išlindo parlamentaro Petro Gražulio ir jo nesantuokinės dukters skandalas. Tuo metu dėmesio centre ne savo noru atsidūrė ir Birutė Navickaitė, kuri su parlamentaru susilaukė dukros.

25

Praėjusių metų birželį į viešumą išlindo parlamentaro Petro Gražulio ir jo nesantuokinės dukters skandalas. Tuo metu dėmesio centre ne savo noru atsidūrė ir Birutė Navickaitė, kuri su parlamentaru susilaukė dukros.

REKLAMA

Jaunos moters pečius užgriuvo ne tik motinystės, komplikuoti santykiai su dukros tėvu, bet taip pat ir žinomumas.

tv3.lt kalbinta moteris sakė, kad staiga užklupęs žiniasklaidos ir aplinkinių dėmesys laikui einant išblėso. „Telefonas ir skambučiai nutiko, o komentarus, kaip skaičiau, taip skaitau... Išmokau neišgyventi dėl jų, o žinoma tikrai nesijaučiu, nors gal vertėtų. Jei padarau kokią nesąmonę, tuomet žmonės iškart pastebi“, – šyptelėjo ji.

Pačiame konflikto įkarštyje palangiškė taip pat tapo ir vienos garsiausių šalies vizažisčių – Oksanos Pikul – modelio. Šią patirtį ji prisiminė su šypsena veide.

REKLAMA
REKLAMA

„Oksanos makiažo sulaukia tikrai daug merginų, nes ji nuolat skelbia konkursus, kai reikia modelių, bet man, žinoma, buvo labai smagu. Man labai patiko jos darbas, bet viskas praeina... Skambučiai nutyla, makiažas nusiplauna, laidos pasimiršta. Gyvenu savo gyvenimą ir tikrai nieko nesureikšminu. Nesusirgau žvaigždžių liga. Auginu dukrytę, pardavinėju žuvis ir mažai galvoju apie tai, kas buvo“, – sakė Birutė.

REKLAMA

Gyvenimas pasikeitė kardinaliai

Tiesa, moteris prisipažino, kad gatvėje įvairių žvilgsnių ir replikų ji sulaukia nuolatos, tačiau į tai nekreipia dėmesio. Ji prasitarė, kad ne kartą apsimetė ir kitu žmogumi, kad tik nebūtų atpažinta: „Žmonės mane atpažįsta, pasisveikina... Būna, kad ir į darbą ateina, paklausia, kur dirba Birutė, o aš pasakau, kad paieškotų šiek tiek toliau...“, – juokėsi B. Navickaitė.

Birutė tikra – ne viešumas, o motinystė pakeitė jos gyvenimą ir jį apvertė aukštyn kojomis. „Esu tikra, kad visoms mamoms, kurioms gimsta vaikai, gyvenimas daugiau ar mažiau pasikeičia.“

REKLAMA
REKLAMA

Džiaugiasi motinyste

Beveik vienerių dukrą auginanti moteris sakė, kad problemų auginti kūdikį viena – neturi. „Dukrytė tikrai labai rami – vakare užmiega, ryte pabunda. Visada tokia ir buvo, tad džiaugiuosi, kad iki šiol ji tokia gera.“

Artėjantis darbo sezonas taip pat verčia ir pergalvoti vienišos mamos darbotvarkę – Birutė jau ruošiasi užplūstančiam žūklės sezonui.

„Žiemą dirbau mažai, bet po truputį įsivažiuoju. Laukiu gerų orų, gražių pavasario savaitgalių ir, žinoma, šiltos vasaros. Kol dirbu, dukrą saugoja auklė. Aišku, nėra lengva, niekada gyvenime netikėjau, kad būsiu vieniša mama, bet, jei taip susiklostė, vadinasi, taip turėjo būti. Sunkumai, kaip ir viskas gyvenime, praeina. Viskas yra laikina ir visada tikiuosi ir tikiu, kad viskas bus gerai“, – optimistiškai kalbėjo ji.

Vis dėlto kalbėdama apie vyrų dėmesį, Birutė liko paslaptinga. Moteris sakė, kad į jį tiesiog nekreipia dėmesio: „Aš nereaguoju. Galbūt, kada nors... Šiuo metu tikrai neturiu tam laiko“, – rėžė B. Navickaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų