REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Šedžius įvardijo tikrąją skyrybų su Monika priežastį: prakalbo apie žmonos romaną su garsiu vyru (tv3.lt fotomontažas)

Antradienio popietę teisme buvo aptariama Monikos ir Andriaus Šedžių skyrybų byla. Jau dvejus metus viešai nagrinėjami poros santykiai ir jų problemos kaip reikiant domina daugybę skaitytojų.

13

Antradienio popietę teisme buvo aptariama Monikos ir Andriaus Šedžių skyrybų byla. Jau dvejus metus viešai nagrinėjami poros santykiai ir jų problemos kaip reikiant domina daugybę skaitytojų.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt teismo procesą aptarus su Andriumi, paaiškėjo, jog Monikos palaikyti į teismą atvyko jos tėtis. Jis liudijo dukters naudai, o Šedžiaus teigimu, tai, kas galėtų jai pakenkti, buvo nutylėta.

„Man iš pradžių buvo pikta, bet net įstatymuose yra numatyta, kad gali neliudyti taip, kas pakenktų tavo šeimos nariui. Tai reiškia, neliudyti prieš savo šeimos narius. Tai, kas jai būtų palanku, jis sakė Monikos naudai, o kas nebūtų jai palanku, jis nutylėjo“, – papasakojo verslininkas.

Jis taip pat prabilo kaip jaučiasi, kad dėl skyrybų Monika kaltina tik jį. Pasirodo, viskas gali būti visai ne taip, kaip anksčiau buvo teigiama. Andrius Šedžius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

REKLAMA
REKLAMA

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

REKLAMA

tv3.lt norėjo apie tai sužinoti ir iš Monikos lūpų, tačiau su atlikėja susisiekti nepavyko. Savo ruožtu Tadas Juodsnukis taip pat atsisakė komentuoti susidariusią situaciją. 

Šedžius įvertino Erdvilės žodžius

Andriaus pasiteiravus, ar neseniai apie jųdviejų santykius prabilusi Erdvilė nesujauks kortų teisme, vyras buvo užtikrintas, kad taip nutikti neturėtų.

„Pirmas dalykas, ką aš noriu pasakyti, kad jokių santykių su Erdvile aš nesu patvirtinęs. Čia iš žiniasklaidos pusės buvo šitie dalykai.

Yra du skirtingi dalykai: vienas dalykas yra Erdvilė ir tai, ką ji šneka, o kitas dalykas yra tai, kad abu žmonės turi patvirtinti santykius, – be užuolankų kalbėjo verslininkas. – Kitas žingsnis yra tas, kad jeigu man kažkokie priekaištai galėtų būti dėl Erdvilės, tai jie galėtų būti pusmečio senumo. Visas procesas jau vyksta dvejus metus. Dvejus metus su Monika mes net negyvenam kartu.“

REKLAMA
REKLAMA

Dėl to, kaip pakryps skyrybų procesas, verslininkas buvo ganėtinai tylus. Jis savo nuomonės reikšti nenorėjo.

„Balandžio antrą dieną bus teismas, po pertraukos. Aš iš savo pusės atsivesiu liudytojus, o Monika atsives savo. Koks bus teismo sprendimas, aš dar nekomentuoju“, – griežtai pasakė verslininkas. A. Šedžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų