REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mantą Petruškevičių galima drąsiai tituluoti stilistų amato pradininku Lietuvoje. Pirmąkart televizijos ekranuose jį išvydome netradicinio formato laidoje „Mados reidas“ prieš beveik 15 metų. Dabar jis yra tikras gero skonio ir elegancijos pavyzdys bei savo amato guru.

Mantą Petruškevičių galima drąsiai tituluoti stilistų amato pradininku Lietuvoje. Pirmąkart televizijos ekranuose jį išvydome netradicinio formato laidoje „Mados reidas“ prieš beveik 15 metų. Dabar jis yra tikras gero skonio ir elegancijos pavyzdys bei savo amato guru.

REKLAMA

Tiesa, žymus vyras TV3 laidoje „Raudonas kilimas“ atskleidė, kad prieš daugelį metų mes matėme ne tą Mantą, kuris iš tiesų buvo.

„Reikėjo būti su kauke, nes kitu atveju būčiau išspirtas iš viso tuo puodo. Reikėjo ir vaidybos, kadangi turėjau noro būti prie tam tikrų žmonių, reikėjo ir sugebėjimų. Tai buvo man mokykla, kuri man visiškai nekenkia. Aš ją perėjau, pamačiau vakarėlius, kuriuos prisimenu su kaifu. To laikmečio vakarėlių niekas neatkartos dabar“, – sakė jis.

Su metais pasikeitė

Be to, M. Petruškevičius pridūrė, kad bėgant metams tapo tik kuklesnis nei anksčiau: „Aš dabar nemokėčiau taip elgtis. Tapau turbūt dar drovesnis. Daug dalykų nesureikšminau. Esu gan kompleksuota asmenybė, bet man tai netrukdo, nepaisau kitų nuomonės.

REKLAMA
REKLAMA

Aš esu uždaras, nemėgstu rodyti savo emocijų. Nemėgstu familiarių ir asmeninių pokalbių apie gyvenimą ar savo jausmus. Man tai yra tabu. Gal reikėtų būti atviresniam su draugais, bet nemanau, kad tai yra būtina“, – teigė M. Petruškevičius.

REKLAMA

Žymus floristas pabrėžė, kad kiekvienam žmogui svarbiausia yra laisvė – to siekia ir jis.

„Kartais ir aš nebūnu formoje, bet man nusispjauti. Tu turi turėti savo asmeninę erdvę. Neapsikraunu tokiomis mintimis. Noriu būti laisvas, darau, ką noriu: myliuosi, su kuo noriu, bučiuoju, ką noriu, žiūriu, į ką noriu – ar į vyrą, ar moterį“, – rėžė garsenybė.

Mantas neslėpė, kad įvairių apkalbų ir neigiamų komentarų jis vis dar sulaukia, tačiau su metais į juos nekreipia dėmesio.

„Apkalbos yra normalus dalykas. Turi jame dalyvauti, tai yra dalis tavo darbo. Negali užsibarikaduoti. Kitos pramogų pasaulio žvaigždės yra juokingos, užsikalusios duris, kur parodo šiek tiek peties ir jau didžiausias skandalas. Jei lipai ant stalo, tai ir sakyk, kad lipai. Yra labai daug patoso, susireikšminimo. Nemanau, kad sirgau žvaigždžių liga, bet norėčiau susirgti“, – šyptelėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Prisiminė žvaigždžių vakarėlius

Šiuo metu sėkmingą floristikos verslą plėtojantis M. Petruškevičius praeities laikus prisimena su nostalgija. Tiesa, kuo toliau, tuo labiau vyras vengia viešumos.

„Darau, kas man patinka. Vengiu perdėto viešumo, interviu. Nemanau, kad man tai reikalinga. Esu to atsikandęs. Tam tikros personos iš mūsų pradžios išsilaikė arba buvo išspirtos, neatsilaikė. 

Buvo įvairių situacijų, kažkam koją pakišo alkoholis, draugystės... Lietuviškų pramogų pasaulio kontekste reikia išsilaikymo, turėti vidinės stiprybės, žinoti, kur eini, kur eisi po to. Aš visuomet viduje žinojau, kad tai baigsis, ir galvojau, kur man reikėtų pasukti“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Darbe siekia tobulumo 

Kalbėdamas apie kainas, Mantas liko kiek subtilesnis. Tiksliai vyras neįvardijo, kiek galima būtų išleisti jo dekoracijoms.

„Postringavimas, kad esu labai geras ar brangus, nemanau, kad man galioja. Nesu dar iki galo padaręs ar įvertinęs save, kad užsibrėžčiau tam tikras sumas ar projektus, kurių imsiuosi.

Viskas yra įmanoma ir padaroma. Nebūtinai tie daiktai turi kainuoti ir juos reikia pirkti – galima ir iš esamų interjero daiktų padaryti nuostabius dekorus. Esu dėkingas tiems žmonėms, kurie sutinka investuoti į visus mano norus – kokios žvakidės, kokios gėlės. Smagu padirbti su tokiais kiekiais“, – tvirtino kūrėjas.

REKLAMA

Mantas pabrėžė, kad savo darbe yra tikras perfekcionistas ir bet kuris savo darbe tokiu turėtų būti.

„Ne taip užrištas kaspinas ar popierius – mane tiesiog krato. Aš suprantu, kad reikia laiko perprasti, technikos, bet man tai nesuvokiama. Turi būti perfect. Aš dirbdamas dešimt kartų išardau, kol pamatau, kaip turi būti“, – drėbė jis.

Garsus vyras tvirtino, kad šiuo metu išgyvena pačius gražiausius savo gyvenimo metus ir jaučiasi be proto laimingas.

„Laimė – kol nesusiduri su kažkuo, kas gali tau trukdyti tobulėti. Esu laimingas, neturiu tikslo turėti prabangų automobilį, brangų namą ar brangų žiedą, batus. Kuo labiau atsipalaiduoti, tuo jautiesi laimingesnis“, – sakė M. Petruškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų