REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Viktorija Mauručaitė (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėja Viktorija Mauručaitė kadaise mėgavosi pribloškiančiu populiarumu. Regis, moteris savo vietą dabar užleido sodraus balso dukrai, kurios populiarumas kyla it ant mielių. Neseniai dukra pristatė ir naują makiažo bei drabužių kolekciją.

35

Atlikėja Viktorija Mauručaitė kadaise mėgavosi pribloškiančiu populiarumu. Regis, moteris savo vietą dabar užleido sodraus balso dukrai, kurios populiarumas kyla it ant mielių. Neseniai dukra pristatė ir naują makiažo bei drabužių kolekciją.

REKLAMA

Renginyje sutikta Viktorija buvo atvira – visada žinojo, kad Gabrielei pasiseks. Visgi, dabar žinomumas, pasak, atlikėjos, yra gerokai kitoks, nei buvo jos populiarumo laikais.

„Per gyvenimą išsigrynini, kas yra tuo momentu reikalinga, kas nelabai. Šiai dienai man aktualu yra mano mažoji dukra Angela, anūkė. Visa tai daug atima laiko: būvimas su jomis, rūpestis. Dirbu mama, močiute, plius dar darbai. Taip ir gaunasi, kad ta viešoji erdvė truputį nutolsta“, – savo retus pasirodymus viešuose renginiuose apibūdino Viktorija.

Moteris patikino, kad gyvenime praėjo įvairiausius etapus: nuo užplūdusio populiarumo iki visiškos tylos.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo toks etapas. Tai nėra lengva, bet psichologiškai per tai reikia pereiti. Kai pripranti prie per didelio dėmesio, prie realaus gyvenimo pereiti tampa sunku. Visko buvo mintyse“,– pasakojo ji.

REKLAMA

Atlikėja prisipažino, kad nors viešas gyvenimas nuo privataus labai skiriasi, jai ir taip, ir taip yra gerai. Apie asmeninį gyvenimą nelinkusi kalbėti Viktorija patikino, kad ir tai, ir tai turi pliusų bei minusų.

„Aš niekada nesibarsčiau, nekalbėjau apie asmeninius santykius viešumoje. Jeigu kas nors kur nors išlįsdavo, tai būdavo visiškai netikėtai. Mano populiarumo laikais nebuvo internetinės erdvės. Buvo laikraščiai, žurnalai – tokia spauda“, – apie pasikeitusius laikus ir populiarumo siekimą kalbėjo moteris.

Ji taip pat prabilo ir apie vis labiau dėmesyje besimaudančią dukrą Gabrielę Rutkauskienę-Vashą.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš tikrųjų Gabrielė nuo mažų dienų tokia norėjo būti. Ji visur reikšdavosi, kažkada su „Bavarija“ dainavo dainą, dainavo su grupėmis. Nuo mažų dienų scenos užkulisiai buvo jos gyvenimo dalis, – pasakojo Viktorija. – Aš jos kitaip net neįsivaizduoju, man nėra nuostabos, kad ji tapo žinoma.“

Paklausta, ar turėtų savo dukrai patarimų, V. Mauručaitė atskleidė, kad visi tėvai mėgsta patarti, tačiau į tuos patarimus ne visuomet būna atsižvelgiama.

„Kad ir kaip Gabrielė galbūt nenorėtų, aš viena ar kita forma jai savo patarimus pasakau. Ir visada pasakau sakinį, kad jos reikalas, ar atkreipti į tai dėmesį, ar ne. Ir mano laimei, labai dažnai būna atkreipiamas dėmesys. Tai ačiū Dievui. Kiekvienas žmogus turi nugyventi savo gyvenimą, nueiti tą kelią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartais atrodo, kad galėtų išvengti kažkokių klaidelių didesnių, per kurias aš pati jau perėjau. Vėliau suprantu, kad kiekvienas mes turime pereiti savo. Aišku, jeigu matau, kad tikrai kažko reikia imtis, tada stengiuosi apsaugoti savo vaiką nuo nemalonumų“, – nuoširdžiai pasakojo žinoma moteris.

Viktorija atskleidė, kad ir jos mažylė Angela mėgaujasi dėmesiu, nors prisiminusi Gabrielė dar vaiką, moteris pripažino, kad Angela yra santūresnė.

„Ji dainuoja, šoka baletą, tai nežinau, kas iš jos bus. Ji yra kitokia, nei Gabrielė buvo. Ji santūresnė. Namuose, aišku, jos visos aktyvios. Gyvenime Angelai labiau patinka disciplina. Gabrielei viskas būdavo be ribų“, – sakė Viktorija.

REKLAMA

Pasidomėjus, ar Viktorija yra griežta mama, ji ilgai žodžių neieškojo – viskam yra ribos.

„Anksčiau atrodydavo, kad esu griežta. Man atrodo, kad gyvenime yra ribos: pareiga, atsakomybė, vertybės šeimos. Tuo klausimu aš kartais būnu ir kategoriška. Iš tiesų stengiamės ieškoti kompromisų“, – patikino ji.

V. Mauručaitė pripažino, kad šalia šlovės, žinomumo, populiarumo, net jei jis atneštų daugybę gerų dalykų, svarbiausiu laimės faktoriumi visada išliks šeima.

„Tėvai, seneliai, vaikai, anūkai – čia yra pats svarbiausias dalykas gyvenime. Kol jie yra gyvi, sveiki, reikia rūpintis. O visa kita: garbės, šlovė, spauda ir kiti dalykai, jie tampa nereikšmingi“, – aiškino atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų