REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Vitalijus Cololo ir Agnės Širinskienės šaržas (tv3.lt fotomontažas)

Kovo 28-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje griaudės legendinė, iškilminga humoro ceremonija „Auksiniai svogūnai“. Tradiciškai šalies aktualijas linksmai nušviečianti šventė žengs koja kojon su karščiausiu Lietuvos metų įvykiu – Prezidento rinkimais.

25

Kovo 28-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje griaudės legendinė, iškilminga humoro ceremonija „Auksiniai svogūnai“. Tradiciškai šalies aktualijas linksmai nušviečianti šventė žengs koja kojon su karščiausiu Lietuvos metų įvykiu – Prezidento rinkimais.

REKLAMA

Dar daugiau – naujasis šalies vadovas net bus išrinktas per „Auksinius svogūnus“! Rinkiminėje scenoje susitiks visi ryškiausi kandidatai į sostą Daukanto aikštėje.

Per ekonominių vertinimų kalnelį nesueinantys Gitanas Nausėda ir Aušra Maldeikienė pagaliau ne tik viešai susitiks paspausti vienas kitam rankos, bet ir uždainuos. Taip pat ceremonijos publika galės įvertinti, kaip Ryčiui Cicinui seksis įsikūnyti į premjerą Saulių Skvernelį – repetuodamas naująjį vaidmenį, estrados princas visais įmanomais būdais bando paslėpti savo baltų dantų šypseną, mat Vyriausybės vadovas dantų niekada nerodo. „Auksinių svogūnų“ kūrėjai net kelia versiją, kad jų S. Skvernelis gal ir neturi...

Kontraversiškiausias kandidatas Petras Gražulis su savo pajūrio Birute žiūrovams pateiks tikrą siurprizą – atliks susitaikymo sceną iš miuziklo „Rūkytų žuvų ašaros“. Ne mažiau staigmenų žada ir didžiausio šių laikų politikos Don Kichoto – Ramūno Karbauskio ir jo Sanča Pansos – Agnės Širinskienės kovų su vėjo malūnais scena. Tiesa, ši programos dalis yra pakibusi ant plono plauko, nes pernai unikaliai A. Širinskienę įkūnijęs humoristas Vitalijus Cololo labai sulieknėjo, o praradęs formą gali prarasti ir visą Lietuvą sužavėjusį personažą...

REKLAMA
REKLAMA

„Scenoje bus net trys Viktorai Uspaskich. Trys muškietininkai. Kodėl trys? Vienas – Vilniaus meras, antrasis reikalingas Kėdainiams, o trečiasis vis dar Briuselyje“, – šypsosi Svogūnų prodiuseris Arūnas Valinskas.

REKLAMA

Muzikiniame „Trijų muškietininkų“ pasirodyme dalyvaus ir tikrasis V. Uspaskich, kaip ceremonijos rengėjai juokauja, originalas. Šalia jo su špagomis stos Viktoras Nr. 2 ir Nr. 3 – aktoriai Vaidotas Martinaitis ir Ramūnas Šimukauskas. Šventojo kandidatų reitingų viršūnių trejeto narę Ingridą Šimonytę patikėta suvaidinti Česlovui Gabaliui, Gitanu Nausėda taps šlagerių karalius Vytautas Šiškauskas, o A. Maldeikienės niekas geriau nesuvaidintų už nepakartojamąją Violetą Mičiulienę.

„Ilgai galvojome, kam patikėti prezidentės Dalios Grybauskaitės vaidmenį. Pasirodo, atsakymas tiesiogine žodžio prasme „miegojo“ šalia manęs – ja taps Inga Valinskienė. Pats nekantrauju pamatyti, kaip seksis Ingai įsikūnyti, o grimerių cechui iš jos „nulipdyti“ valstybės vadovę“, – teigia A. Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodymus įspūdingai „Auksinių svogūnų“ ceremonijai taip pat ruošia: Marius Jampolskis, Deivis, Ineta Stasiulytė, Natalija Bunkė, Ištvanas Kvik, grupės „DAR“, „YVA“, „Džentelmenai“ ir kiti žinomi scenos veidai, taip pat visas būrys šokėjų.

Renginį ves jau neišskiriamu duetu tapę A. Valinskas ir Justinas Jankevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų