REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Natalijos Bunkės atostogos (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėja Natalija Bunkė neseniai ryžosi naujovėms. Į Prancūzijos Alpes su mylimuoju ir draugais išvykusi moteris pirmą kartą užlipo ir ant slidžių.

43

Atlikėja Natalija Bunkė neseniai ryžosi naujovėms. Į Prancūzijos Alpes su mylimuoju ir draugais išvykusi moteris pirmą kartą užlipo ir ant slidžių.

REKLAMA

Natalija patikino, kad savaitę trukusios kelionės įspūdžiai buvo nepakartojami. Ji džiaugėsi nuostabiais vaizdais, nauja patirtimi bei apsilankymu garsiame „Tomorrowland“ žiemos festivalyje.

„Aš niekada nebuvau slidinėjus. Buvo pirmas kartas, todėl labai fainai. Tik atvažiavę, pirmą dieną, galvojom be instruktoriaus leistis į trasas, tačiau supratom, kad be jo nepavyks. Pasisamdėm instruktorių ir per vieną dieną išmokom žaliomis trasomis slidinėti“, – džiaugėsi Natalija. Ji prisipažino, kad ne ji viena slidinėjo pirmą kartą – mylimasis Edgaras taip pat slides matavosi pirmą kartą.

„Pirmas kartas jam irgi labai patiko. Jam net neblogai sekėsi mėlynomis trasomis slidinėti“, – sakė Natalija Bunkė.

„Blogas oras būdavo tik labai aukštai, į viršūnę pakilus. Ten daug labai trasų. Jeigu aukštai pakyli, atsiduri tarsi debesy. Vienomis dienomis buvo geriau, kitomis mažiau gerai“, – pasakojo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Blogas oras porai nesutrukdė nueiti ir paklausyti festivalio muzikos bei pažiūrėti į milžinišką sceną su įvairiausiomis detalėmis. Tai Lietuvoje būtų sunku išvysti.

REKLAMA

„Festivalio metu baisiai pustė, o jis vyko aukštai kalnuose. Kas važiavo su autobusais, jų ratai buvo net su grandinėmis. Mes persėdome į kitą autobusą, nes teko būti išlaipintiems, kai šis neužvažiavo į kalną, – atostogų prisiminimais dalijosi Natalija Bunkė. – Dėl festivalio ten ir važiavome. Bilietus gauti buvo labai sudėtinga, nes vos per valandą laiko buvo išpirkti visi bilietai, tačiau žmonių masės nesijautė. Pačiame tame regione buvo visi išsiskirstę. Muzika visur grojo, scenos irgi labai fainos.“

Natalija į kelionę vyko be sūnaus. Berniuką prižiūrėti padėjo Natalijos sesuo. Moteris išdavė, jog kad palengvintų situaciją, sesuo Kristina kurį laiką gyveno jos namuose. Vaikas savo mamos buvo itin pasiilgęs

„Jis sakydavo: Aš greičiau einu miegoti, kad atsikelčiau ir mamytė jau būtų grįžusi. Labai miela“, – juokėsi Natalija. Ji patikino, kad berniukui buvo skiriama daug dėmesio, mat Kristina Kristupą tikrai palepino: ruošė jam maistą, vežiojo į mokyklą ir visaip kitaip rūpinosi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų