REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Anžela Adamovič-Gečienė ir Žygimantas Gečas (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Dainininkas bei radijo laidų vedėjas Žygimantas Gečas vėlų pirmadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasidalijo itin jautriu vaizdo įrašu.

46

Dainininkas bei radijo laidų vedėjas Žygimantas Gečas vėlų pirmadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasidalijo itin jautriu vaizdo įrašu.

REKLAMA

Vyras skyrė padėką žmogui, kuris padarė viską, kad dainininkui išgelbėtų gyvybę.

„Labai ilgai svarsčiau, ar daryti šitą video, ar ne, bet galų gale nusprendžiau jį padaryti dėl vieno žmogaus, kuris man yra labai svarbus gyvenime, bet aš jo nepažįstu“, – „Facebook“ socialiniame tinkle pasidalintą vaizdo įrašą pradėjo Ž. Gečas.

Pasirodo, kad kartu su mylimąją dainininke Anžela ir jųdviejų sūnumi Žaku apsilankęs restorane, dainininkas netyčiomis užspringo. Ir nors iš pradžių manė, kad tai – eilinis užspringimas, situacija, pasirodo, buv kiek rimtesnė.

„Kai laukiau to atsikosėjimo ir jis vis neatėjo, aš pajaučiau, kad esu užspringęs rimčiau, nei prieš tai savo gyvenime. Vaikas sėdėjo ant man kelio, parodžiau Anželai, kad aš užspringau ir jį paimtų vaiką. Ji vaiką griebė iš rankų, suprato, kad aš esu tikrai labai rimtai užspringęs ir negaliu įkvėpti oro“, – situaciją smulkiai atpasakojo Ž. Gečas.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas toliau dėstė, kad žmona su viena laisva ranka bandė trankyti vyrui į krūtinę bei padėjo kviesti pagalbą. Galiausiai jos klyksmas prikvietė vieną vyrą, ir jis padėjo Žygimantui atgauti kvapą.

REKLAMA

„Tas vyras greit išėjo – galbūt ji buvo ką tik pavalgęs, galbūt šiaip iš šalies išgirdęs šauksmą“, – sakė radijo laidų vedėjas.

„Aš esu tau žiauriai dėkingas ir labai norėčiau, kad jis šią žinutę išgirstų ir pamatytų, nes, realiai, dar kelios sekundės, ir būčiau praradęs sąmonę, tada dar dvi minutės, per kurias man būtų buvę galima padaryti dirbtinį kvėpavimą, o jeigu ne… tai viskas“, – dėkodamas ir prašydamas surasti jo herojų sakė Žygimantas.

„Sunku rinkt žodžius, rišliai viską perteikti ir nežinau kada iki galo tai suvoksiu, bet vakar nepažįstamas žmogus išgelbėjo man gyvybę. Nespėjau net padėkoti, todėl, prašau, padėkit man jį surasti. Mylėkit gyvenimą ir tuos, kurie jus supa“, – po jautriu vaizdo įrašu dar pridėjo Ž. Gečas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų