REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Louis Tomlinson, Felicite Tomlinson ir Daisy Tomlinson (tv3.lt fotomontažas)

Neseniai pasaulį sukrėtė žiauri žinia – mirė „One Direction“ žvaigždės Louiso Tomlinsono sesuo Felicite Tomlinson.

28

Neseniai pasaulį sukrėtė žiauri žinia – mirė „One Direction“ žvaigždės Louiso Tomlinsono sesuo Felicite Tomlinson.

REKLAMA

Merginai tebuvo 18 metų.

Įtariama, kad jauna mergina mirė po širdies smūgio.

Visą savaitgalį užsienio žiniasklaida mirgėjo nuo skaudžių žinučių apie šią netektį, o neseniai viešai, visos šeimos vardu, prabilo ir Felicite sesuo, 14-metė Daisy.

Mergina socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo šeimos nuotrauka, kurioje matoma ir Felicite. Po nuotrauka mergina išreiškė savo liūdesį.

„Tai yra jau ketvirtas kartas, kai bandau tai parašyti. Tačiau jokie žodžiai neišreikš to, kokia dabar esu sutrikusi. Mano brangioji sese, mano širdis kraujuoja. Aš vis įsivaizduoju ir meldžiuosi apie tai, kad mirė ne tas žmogus. Tik ne mano sesuo, mano geriausia draugė“, – rašė ji.

Toliau Daisy papasakojo, kad dar prieš kelias savaites jos dviese gėrė arbatą, valgė bulvytes ir kalbėjosi apie ateitį. „Tu papasakojai man visus savo planus ir buvai tokia laiminga“, – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Atstūmiau tave, kai bandei mane apkabinti, nes maniau, kad tam turėsiu dar tiek daug progų… Dabar apkabinčiau tave milijonus kartų, jei tik ir vėl būtum su manimi ir gintum mane nuo šio žiauraus pasaulio“, – toliau mintis dėstė Daisy.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai ne vienintelė drama, kuri sukrėtė garsią šeimą per pastaruosius metus. Dar 2016-aisiais pasirodė žinia, kai mirė Louiso, Daisy ir Felicite mama.

Šešių vaikų mamos gyvybę pasiglemžė leukemija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų