REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Kristina Ivanova yra ne tik žinoma pramogų pasaulio renginių lankytoja – moteris ne vienerius metus gražina ir įvairioms progoms ruošia ir kitas.

Dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Kristina Ivanova yra ne tik žinoma pramogų pasaulio renginių lankytoja – moteris ne vienerius metus gražina ir įvairioms progoms ruošia ir kitas.

REKLAMA

Ir nors vizažistės profesija suvilioja vis daugiau merginų, viskas nėra taip paprasta. Naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijoje Kristina atskleidė didžiausias vizažisčių paslaptis.

Kadangi tai darbas su žmonėmis, Kristina kiekvieną rytą pradeda nuo tam tikrų ritualų, kurie padėtų pasiruošti dienai – todėl ji keliasi itin anksti. „Turiu papusryčiauti, išgerti kavos, ramiai pabūti, kad be jokio streso ir chaoso galėčiau dirbti su žmonėmis. Nes tokia, kokia esu, tą perduodu ir savo klientams“, – teigia žinoma moteris.

Kristinos grožio salone taip pat niekuomet nepamatysite be makiažo, tačiau tam yra svarbi priežastis. „Aš turiu būti pavyzdys klientui – tikrai niekuomet neateisiu į darbą be makiažo ar neišplauta galva. Taip nedaryčiau, nes jausčiau diskomfortą“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, vieną dieną sau atsipalaiduoti žinoma moteris vis dėlto leidžia. „Sekmadienis yra ta diena, kai aš esu be makiažo visiškai. Aš nieko nedirbu, tai yra mano laisvadienis. Ir aš tikrai turiu labai didelį malonumą būti nepasidažiusi“, – šypsosi ji.

REKLAMA

Daugelis galvoja, kad vizažiste būti lengva, tačiau su kiekvienu žmogumi ateina ir kita istorija, kitoks įvaizdis. Neužtenka mokėti vieno braižo – yra net keletas dalykų, į kuriuos visuomet reikia atkreipti dėmesį. „Mes kuriame. Tai yra matematika – reikia labai gerai apskaičiuoti ir tik tada braižyti“, – sako Kristina.

Ir nors daugelis galvoja, kad makiažas padeda užmaskuoti trūkumus, K. Ivanova pasakoja, kad ji kiekvienos moters ieško pliusų – būtent juos, priklausomai nuo veido, ir stengiasi išryškinti.

Ne ką mažiau svarbūs ir kiti dalykai: „Aš visuomet paklausiu, kur žmogus eina – negali visko daryti šabloniškai. Makiažo paskirtys yra labai skirtingos – nuo raudono kilimo makiažo, iki vestuvinio, gimtadienio, fotosesijos. Tu negali šabloniškai padažyti ir galvoti, kad viskas bus gerai.“

REKLAMA
REKLAMA

Dėl šios priežasties nereikėtų tikėtis, kad atsisėdus į Kristinos kėdę ji vos per kelias minutes klientę pavers princese. „Aš nedariau makiažo 45 minutes. Mano makiažas trunka pusantros valandos. Visada paskaičiuoju: galbūt klientas 10 minučių vėluos, o gal prieš vėluos žmogus prieš jį. Makiažo technikos yra įvairios ir kiekvienas klientas turi viziją, o mes makiažą deriname prie viso įvaizdžio. Man svarbu, kaip mergina bus sušukuota, kaip ji bus apsirengusi ir kokį makiažą prie jos bruožų derinsime“.

Kristina savo klientėms yra itin atsidavusi, todėl neslepia, kad jei jos pačios vakare laukia renginys, kartais makiažą tam pasidaryti turi iš pačio ryto. Vis dėlto tokį savo pasitempimą ji neretai perduoda ir klientėms. Žinoma moteris neslepia sulaukianti žinučių iš moterų, kurios neseniai tapo mamytėmis – kiekvieną dieną, net vesdamos vaikučius pasivaikščioti į parką, jos taip pat ima padailinti savo bruožus. „Ir tada iškart jaučiasi geriau“, – džiaugiasi Kristina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neverta stebėtis, kad visos Kristiną supančios moterys bei grupių „Yva“ ir „Kristal“ narės taip pat žino daugumą makiažo paslapčių. „Juokas juokais, bet tiek Godai, tiek Natalijai ir kitoms savo grupės merginoms pravedžiau makiažo pamokėles. Jos pasidažo labai gerai“, – kalba ji.

Visas pokalbis su K. Ivanova apie makiažo paslaptis – vaizdo įraše.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų