REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė (tv3.lt fotomontažas)

2019 metų pradžia į Lietuvą atnešė daugybę renginių, kuriuose žinomi žmonės demonstravo puikiausius savo derinius. Tiesa, jei anksčiau užtekdavo pagalvoti tik apie tai, kaip atrodysi pats, dabar vis dažniau siūloma atkreipti dėmesį ir į tai, kaip šalia tavęs atrodo tavo pora.

44

2019 metų pradžia į Lietuvą atnešė daugybę renginių, kuriuose žinomi žmonės demonstravo puikiausius savo derinius. Tiesa, jei anksčiau užtekdavo pagalvoti tik apie tai, kaip atrodysi pats, dabar vis dažniau siūloma atkreipti dėmesį ir į tai, kaip šalia tavęs atrodo tavo pora.

REKLAMA

Stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas viešumoje visuomet atrodo nepriekaištingai, o akyliausi internautai pastebti, kad jiedu dažnu atveju tarpusavyje taip pat atrodo itin harmoningai.

Naujienų portalui tv3.lt Joringis papasakojo, kokiu atveju pora tarpusavyje turėtų sekti tokiu pavyzdžiu bei atskleidė, ko reikėtų vengti.

„Mes su Viktorija visuomet sakome, kad turi būti kažkoks bendras vaizdas. Jei eini į renginį kaip pora ar tiesiog kartu, turi būti išlaikytas bendras vaizdas, bendra stilistika. Negali būti taip, kad mergina ateitų su puošnia suknele, o vaikinas – su kažkokiais džinsais ar treninginiais drabužiais. Reikia laikytis bendrų detalių ar spalvos“, – pataria jis.

REKLAMA
REKLAMA

Stilistas patarė, kad lengviausia vaikinui būtų papuošti savo švarką fantazija, kuri derėtų prie merginos suknelės

„O kartais nebūtina derinti kažkokių spalvų ar daiktų – jei mergina vilki puošnią suknelę ar kostiumėlį, galima dėvėti klasikines kelnes ir marškinius. Tai jau bus gerai – su klasika niekuomet neprašausite. Tačiau jei mergina pasirinks labiau „denim“ stiliaus rūbus ir ateis su džinsais, o vyras – su kostiumu, jie atrodys kaip iš skirtingų operų. Svarbu išlaikyti bendrą stilių“, – sako Joringis.

REKLAMA

Vis dėlto kai kada toks tarpusavio aprangų derinimas peržengia ribas. Kalbėdamas apie vaikinus ir merginas, kurie eidami kartu dėvi megztinius su užrašais „Mano karalius“ ar „Mano karalienė“, J. Šatas šypsosi: „Manau, kad ne tokiais dalykais reikia rodyti, kas kieno karalius (juokiasi). Bet jei žmonėms nuo to pasidaro geriau, aš nieko prieš. Jei mano nuomonės neklausia, tai aš ir nesikišu. “

Tiesa, vaikinas skuba patikinti, kad nepaisant to, kad tokius atvejus gatvėje mato, stilistas savo patarimų be reikalo stengiasi nedalinti.

„Dėl profesinės regos pastebiu tokias aprangas gatvėje. Tačiau manau, kad kiekvienas žmogus rengiasi taip, kaip jam gerai – nereikia kišti savo nuomonės, nei jei dirbi stilistu. O jei manęs paklaustų, kas ne taip – tikrai pasakyčiau. Aš taip nesirengčiau, ir nenorėčiau, kad ir mano mergina eitų su panašiu džemperiu „Mano karalius“, arba, dar blogiau, kokiu aksominiu netikru „Chanel“ treningu (apie kuriuos net ir patys „Chanel“ tikriausiai nežino).“

REKLAMA
REKLAMA

Neretai žmonės savo antrosioms pusėms nori padovanoti ir kažkokią įvaizdžio detalę, tačiau J. Šatas teigia, kad tokiu atveju svarbu puikiai žinoti, ko artimasis galėtų norėti.

„Tokios dovanos turėtų būti praktiškos ir panaudojamos. O jeigu tu gerai pažįsti tą žmogų, kuriam dovanoji drabužį ar aksesuarą, tai tada kodėl gi ne? Esu dovanojęs Viktorijai drabužių, tai ji juos nešiojo. Bet taip yra todėl, kad aš žinau, kas jai patinka, o ji žino, ką mėgstu aš. Tačiau jei nesi užtikrintas, tada geriau pasiklausti – dovana įgaus vertę ir nebus padėta spintoje“, – patarė jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų