REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai netikėtas duetas – Monika Pundziūtė-Monique ir Mantas Jankavičius – nustebino savo gerbėjus sukurdami bendrą kūrinį „Ateities žmogus“.

Visai neseniai netikėtas duetas – Monika Pundziūtė-Monique ir Mantas Jankavičius – nustebino savo gerbėjus sukurdami bendrą kūrinį „Ateities žmogus“.

REKLAMA

Apie meilę uždainavę atlikėjai pasidalijo savo mintimis apie antrąją pusę, o Mantas papasakojo, kodėl kurį laiką jo viešojoje erdvėje nebuvo tiek daug.

Abu dainininkai pasakojo, kad vienas kitą pirmąkart pamatė per televizorių, o savo bendru darbu yra be galo patenkinti.

Tiesa, vėliau jie vienas kitą kaip reikiant nustebino. „Kokia paprasta, kokia nuoširdi, o dainuoja – dieviškai. Ir galvoju – ateina tokia paprasta mergaitė, o kai įsijungia eteris, prasideda daina, įsijungia kažkoks žvėris“, – naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijoje pagyrų Monique negailėjo Mantas.

Jam pritarė ir Monika, kuri apie darbą su Mantu svajojo jau seniai. „Man atrodo, kad muzikos pasaulyje labai trūksta vienas kito palaikymo, koloboracijų. Man atrodo, kad tai visada yra naudinga, tai – visuomet smagus procesas“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Minėtai dainai pristatyti Mantas ir Monika pasirinko jaukų animacinį vaizdo klipą. Paklausti, kokių komentarų apie tai sulaukė, abu neslėpė, kad jų skaityti apskritai nemėgsta.

REKLAMA

Ir nors Monique patikino, kad apie šį sprendimą kol kas sulaukė tik gerų atsiliepimų, M. Jankavičius papasakojo, kodėl pats komentarus skaityti vengia.

„Aš jaučiu tai, kad komentarai yra kažkoks būdas susigadinti sau nuotaiką. Bet iš tikrųjų, tikslas juk yra ne komentaruose – tai tiesiog teikiama dovana, kurią mes ir pristatome. Nebus taip, kad visąlaik viskas patiks arba nepatiks“, – apie animacinę dainos vizualizaciją sakė Mantas.

Daina „Ateities žmogus“ skirta tiems, kurie dar neturi antrosios pusės, bet tikrai tiki, kad ji kažkur jau yra. Pats M. Jankavičius turi nuostabią šeimą – žmoną ir 3 vaikus, todėl paklaustas, ar tik antroji pusė gali atnešti žmogui pilnatvę, jis šypsojosi: „Aš iš tikrųjų galvoju, kad žmogus yra sukurtas bendravimui su kitu žmogumi. Santykis būtinai turi būti besąlyginis ir ta meilė, kuri tęstusi visą gyvenimą, ji irgi yra fundamentali, žmoguje užprogramuota. Aš taip tikiu. Tik dėl to vyksta karai, vyksta muzika, vyksta meilės darbai ir herojiniai žygiai.“

Dainininkas vaizdo konferencijoje atskleidė ir tai, kodėl viešojoje erdvėje jo kurį laiką nebuvo matyti. „Aš tiesiog elementariai neturėjau ką pasakyti, ką parodyti, dalyvavau keliuose miuzikluose, dariau koncertus kelis, netgi turą akustinį. Šiuo metu dabar tikriausiai tiesiog manęs daugiau matosi, nes yra labai svarbus dalykas, kurį norime padovanoti ir pranešti apie jį. O kai nėra ką pasakyti, nėra, ką daryti, kai nėra ko atnešti ir parodyti, tai ir nėra apie ką kalbėti“, – svarstė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų