REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
91
Įvertino Jurijaus Veklenko dainą (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusį šeštadienį paaiškėjo, kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse gegužės mėnesį. Vienbalsiai geriausiu tą vakarą buvo įvertintas Jurijus Veklenko su daina „Run With the Lions“.

91

Praėjusį šeštadienį paaiškėjo, kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse gegužės mėnesį. Vienbalsiai geriausiu tą vakarą buvo įvertintas Jurijus Veklenko su daina „Run With the Lions“.

REKLAMA

Simpatiško lietuvaičio daina taip pat neliko nepastebėta ir socialiniuose tinkluose. Kol Lietuvoje virė aistros dėl komisijos ir žiūrovų balsų, užsieniečiai domėjosi šių metų mūsų atstovu „Eurovizijoje“.

Per dvi dienas jo vaizdo įrašas „YouTube“ platformoje surinko neįtikėtiną peržiūrų skaičių – 165 tūkstančius. Dėl to Jurijus neliko nepastebėtas ir tarp kitose Europos šalyse gyvenančių muzikinio konkurso gerbėjų.

Vienas jų – vaizdo tinklaraštininkas Andy. Jis savo profilyje pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame įvertino Jurijaus dainą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jo gražus balsas... Man labai patinka dainos žodžiai, kad žmogus gali būti uždarytas narve. Tiesa, man atrodo, kad jis kiek per vienišas ant scenos. Reikėtų, kad kas nors būtų kartu su juo“, – sakė jis.

REKLAMA

Išklausęs dainą jis taip pat negailėjo ir savo įžvalgų bei patarimų.

„Būsiu atviras, bet atrodo, kad kažko trūksta priedainyje. Manęs jis nepaveikė. Man labai patinka jo balso šviesa, jis labai gražus, aukštas natas jis ganėtinai drąsiai dainuoja. Atrodo charizmatiškas. Nežinau, man neatrodo, kad ši daina yra kažkas wow. Reikėtų paieškoti sprendimų, kaip užpildyti tuštumą. Nesu tikras, ar pavyks patekti į finalą. Norėčiau jus ten pamatyti, bet nesu tikras“, – teigė jis.

Jurijaus dainą „Run With the Lions“ taip pat įvertino ir kiti „Eurovizijos“ gerbėjai – Toy ir Goy. Jie taip pat išsakė savo pastabas.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tai patinka. Gražus vaikinas, gražus ir neįtikėtinas balsas. Atrodo gražiai. Tik nesu tikras, ar jo balsui ši daina tinka. Kai kurie mano, kad „Eurovizijoje“ reikia sukurti tik didelį šou, tačiau jis – kitas variantas. Man atrodo, kad priedainyje kažko trūksta, taip pat – ir ant scenos. Nepateks jis į finalą, atleiskite“, – sakė Toy ir Goy.

Tiesa, komentarai po vaizdo įrašais ne visuomet sutapdavo su tinklaraštininkų nuomone. Čia buvo gausu pagyrų: „Myliu šią dainą, ji turi gero jausmo skambesį, o taip pat ir gerą vokalą. Meilė iš Jungtinės Karalystės!“, „Labai gerai, pagaliau kažkas atgaivinančio!“, „Aš palaikiau Moniką, tačiau tai taip pat nėra blogas pasirinkimas. Lietuva visuomet pasirenka geriausiai iš visų Baltijos šalių“, „Nuostabi daina ir vokalas“ – tokie ir panašūs komentarai pasipylė po vaizdo įrašu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų