REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Andrius Šedžius (tv3.lt fotomontažas)

Šiandien žinomas verslininkas Andrius Šedžius mini svarbią dieną. Žinomas vyras švenčia savo gimimo dieną – verslininkui suėjo 43 metai.

38

Šiandien žinomas verslininkas Andrius Šedžius mini svarbią dieną. Žinomas vyras švenčia savo gimimo dieną – verslininkui suėjo 43 metai.

REKLAMA

Tiesa, šią šventę vyras paminės ne Lietuvoje.

Naujienų portalui tv3.lt A. Šedžius gimtadienio išvakarėse pasakojo, kad gyvena puikiausiomis nuotaikomis. „Esu išvykęs, turėsiu čia gražą šventę Maltoje“, – sakė jis.

Verslininkas pasakojo, kad čia jis išvyko vienas, tačiau grįžus į Lietuvą jo laukia dar viena šventė su svarbiu žmogumi. „Sekmadienį grįžęs, be abejo paminėsiu ir su sūnumi, jį grįžęs ryte pasiimsiu“, – kalbėjo jis.

Visai neseniai A. Šedžius į savo namus Šiauliuose įsileido ir laidos „Prieš srovę“ komandą bei papasakojo plačiau apie savo gyvenimą. Tąkart vyras neslėpė, kad sulaukia daugybės moterų dėmesio, tačiau jokios simpatijos ir dabar sakosi neturintis.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad šiuo metu skiriasi su žmona Monika Šedžiuviene, verslininkas apie praėjusius metus įvertino teigiamai: „Visi metai yra geri, visi atneša kažką gero, kažką naujo, o kažką atneša turbūt ir nevisiškai to, ko mes norime. Bet džiaugiuosi visais savo pragyventais metais ir viskuo, ką šiame gyvenime patiriu.“

REKLAMA

Kalbėdamas apie ateinančius metus, A. Šedžius teigė, kad svarbiausia gyvenime yra išsikelti tikslų, siekti savo svajonių.

„Aš manau, kad sau linkėti visuomet reikia kuo daugiau veiklos, nes kada tu turi veiklos, tu gyveni. Labiausiai stebiuosi žmonėmis, kurie gyvena be jokios veiklos, be svajonių, be jokių užmačių ir tiesiog egzistuoja. Tai vat tokio gyvenimo niekuomet nesuprasiu ir noriu, kad mano gyvenime visuomet būtų naujų norų, svajonių, troškimų, siekių ir kad bent dalis jų būtų įgyvendinta. Tai būtų pats didžiausias palinkėjimas sau“, – sakė jis.

Paklaustas, ar jau turi specialių planų kitiems metams, žinomas vyras juokėsi: „Tai planų visuomet yra – aš 50 metų į priekį susiplanavęs, duok Dieve, tiek įgyvendinti.“

A. Šedžiaus pokyčiai bėgant metams – nuotraukų galerijoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų