REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
„Virtuvės istorijos“ (tomasfoto.lt)

Šeštadienio ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ rytoj ir vėl žadins TV3 televizijos žiūrovus. Šįkart šaukštus azartiškoje dvikovoje surems du broliai – charizmatiški, talentingi, nuotaikingi legendinės grupės „16hz“ nariai Petras ir Robertas Jucevičiai.

23

Šeštadienio ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ rytoj ir vėl žadins TV3 televizijos žiūrovus. Šįkart šaukštus azartiškoje dvikovoje surems du broliai – charizmatiški, talentingi, nuotaikingi legendinės grupės „16hz“ nariai Petras ir Robertas Jucevičiai.

REKLAMA

O sunkioji užduotis išrinkti šio ryto virtuvės karalių atiteks jų abiejų vaikams Ainei ir Benui.

Prieš 25 metus įkurta grupė „16hz“ iki šiol džiaugiasi neblėstančia šlove bei legendinėmis tapusiomis dainomis, kurias atmintinai moka tiek jauni, tiek vyresni. Kauno širdyje, restorane „Miesto sodas“ įsikūrusioje laidos studijoje „Gastro siena“ kūrybinių dirbtuvių erdvėje, grupės lyderiai, broliai Robertas ir Petras turės pademonstruoti ne tik savo vokalinius, bet ir kulinarinius sugebėjimus.

Petras, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, keps karališkąjį Velingtono kepsnį, o Robertas, padedamas „Kamado Bono“ grilio meistro Pavel Kolesnik, gamins uzbekišką lagmaną iš jautienos.

REKLAMA
REKLAMA

Robertas ir Petras Jucevičiai – grupės „16hz“ lyderiai, muzikos bei tekstų autoriai, patys prodiusuojantys savo grupės veiklą bei tikri gitarų virtuozai. Muzika jų gyvenimą lydi nuo pat vaikystės, todėl paklausti, kas įskiepijo meilę dainavimui, broliai padėkas dalins savo tėvams.

REKLAMA

„Tėvai buvo muzikantai, o ir dabar dar tėvukas akordeoną paima į rankas. Visgi, jaunystėje man kažkaip visada labiau rūpėjo mokslai, bet brolis visada traukė į muziką, ragino kažką daryti, tai ir padarėm“, – apie grupės pradžią laidoje pasakos Petras.

Legendinė muzikos grupė nuo pirmo savo išleisto albumo niekada nebuvo nutraukusi aktyvios koncertinės ir kūrybinės veiklos, todėl broliai Petras ir Robertas, kartu su trečiuoju grupės nariu Skaidriumi-Hardu Varslausku, gali džiaugtis daugiau nei du dešimtmečius nenutrūkstančia karjera. Prisiminę grupės įkūrimo laikus, broliai atskleis ir įdomią istoriją, susijusią su grupės pavadinimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Grupę kūrėme nuo vaikystės, visada norėjome groti, o pavadinimą sugalvojo Petras. Kodėl „16hz“? Žmogaus ausis pradeda girdėti garsus, kai jų virpesių dažnis pasiekia 16 hercų dažnį“, – pasakos Robertas.

Visgi, ilgametė muzikantų karjera, nesibaigiantys koncertai ir gastrolės – didelis iššūkis ne tik paties atlikėjams, bet ir jų artimiesiems. Paklausti, ar per šitiek metų jų šeimos prisitaikė prie tokio gyvenimo ritmo, Petras su Robertu vienareikšmiškai džiaugsis, turėdami itin supratingas žmonas.

„Jos tikrai labai kantrios, kartais net su kepsniais laukia paryčiais kol grįšime iš koncertų. Nelengva gyventi su muzikantais“, – laidoje juoksis Robertas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip kilo idėja sukurti grupę, ką reiškia būti žinomų tėvų vaikais, ar meilė muzikai Jucevičių šeimoje persiduoda iš kartos į kartą bei kuris grupės „16hz“ narys – Petras ar Robertas – yra geresnis kulinaras – paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų