REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Stumbrų sūnaus Gabrieliaus 9-ojo gimtadienio šventės akimirkos (tv3.lt fotomontažas)

Inga Stumbrienė jau ne vienerius metus stebina savo išradingumu. Kartu su vyru Aivaru žinoma moteris sugeba sukurti įspūdingus gimtadienius savo atžaloms – Estelai ir Gabrieliui.

39

Inga Stumbrienė jau ne vienerius metus stebina savo išradingumu. Kartu su vyru Aivaru žinoma moteris sugeba sukurti įspūdingus gimtadienius savo atžaloms – Estelai ir Gabrieliui.

REKLAMA

Visai neseniai jųdviejų sūnaus Gabrieliaus 9-ojo gimtadienio šventė sudomino internautus – šeima ne tik tarpusavyje susiderino, bet ir kaip reikiant pasilinksmino!

Šįkart Stumbrų šeima sūnelio gimtadienį nusprendė švęsti ten, kur savo šventę paminėti svajotų kiekvienas berniukas – kartodrome.

„Temą šį kartą pasiūlė vyras. Iš pradžių pamaniau, kad Gabrielius dar per mažas tokiai ekstremaliai pramogai, todėl pirmiausia pasiūliau kartingus išbandyti. Išbandę likome sužavėti pojūčių, tad drąsiai nusprendėme daryti šį gimtadienį būtent čia“, – apie tai, kodėl gimtadieniui buvo pasirinkta būtent tokia vieta, pasakojo Inga.

Tiesa, pati Inga ir jos dukrelė Estela kartodrome lankėsi pirmąkart: „Mums tai buvo visiška naujiena. Mūsų šeimos vyrai išbandė ją prieš gimtadienį, o mes su dukryte prie karto vairo sėdome per gimtadienį patį pirmą kartą.“

REKLAMA
REKLAMA

Stumbrienė džiaugėsi, kad viskas praėjo sklandžiai, be jokių nusižengimų. „Adrenalino buvo labai daug. Tačiau supratau, kad esu labai atsakinga ir kultūringa vairuotoja – ne tik išvengiau avarijų, bet ir su kitais vairuotojais susidurti neteko“, – tv3.lt sakė ji.

REKLAMA

Moteris džiaugėsi, kad šventė patiko ne tik sūnui, bet ir tėveliams, bei patarė, kaip tokią įsimintiną šventę sukurti ir kitiems.

„Idėjos gimsta savaime. Kadangi puikiai pažįstu savo vaikus, žinau jų pomėgius, tad ir surengti tą svarbiausią metų šventę nėra sudėtinga. Patarčiau buti aktyviomis, domėtis naujovėmis, svarbiausia – domėtis vaikų pomėgiais, interesais. Mes dažnai leidžiame laiką kartu, lankomės parodose, pristatymuose, tad ir išrinkti temą vaiko šventei nebūna sunku. Vaikai jau pakankamai dideli, tad labai padeda – jau prieš mėnesį pradeda ir patys galvoti ko norėtų, ir apie kokią šventę svajoja“, – mintimis dalijosi I. Stumbrienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų