REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
98
Gintarė Gurevičiūtė, Gabrielė Martirosianaitė, Solveiga Mykolaitytė (tv3.lt fotomontažas)

Ilgakojės, visuomet plačiai besišypsančios, savimi pasitikinčios ir drąsios – taip daugelis jaunų merginų mato pačias garsiausias šalies gražuoles. Viskas atrodo tobula, tačiau ar tikrai?

98

Ilgakojės, visuomet plačiai besišypsančios, savimi pasitikinčios ir drąsios – taip daugelis jaunų merginų mato pačias garsiausias šalies gražuoles. Viskas atrodo tobula, tačiau ar tikrai?

REKLAMA

Žmonės dažnai nė nesusimąsto, kad žymios pramogų pasaulio moterys ir merginos taip pat ilgą laiką yra kentusios patyčias, savo kūnus alinusios dietomis ir įtemptomis treniruotėmis, gėdijusios savo išvaizdos kompleksų.

Mados pasaulis kupinas kontrastų, todėl neretai kiek ilgesnė nosis ar kreivi dantys tampa išskirtiniu bruožu, dėl kurio asmenybė tampa unikali. Tačiau tam priimti reikia laiko ir daug darbo.

Neatsimena, kada svėrėsi

2008-aisiais grožio konkurse „Mis Lietuva“ nugalėjusi radijo ir televizijos laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė tvirtino, kad, kaip ir kiekviena mergina, turėjo kompleksų.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai gaila, kad suvokimas, kad galima gyventi be kompleksų ir juos paversti kaip tik savo privalumais, atėjo tik tada, kai suaugau“, – tv3.lt sakė ji.

REKLAMA

Į Japoniją modeliu dirbti vos 16-os išvykusi Gabrielė pasakojo, kad ji susidūrė su ypač dideliu konkurencijos jausmu, kuris turėjo įtakos prastesnės nuomonės formavimuisi apie pačią save.

„Atvykau labai jauna, iš mažo miestelio Kauno rajone, ir patekau į vieną didžiausių pasaulio miestų. Kasdien konkuravau su šimtais merginų, tad nejusdama pradėdavau jas lyginti su savimi. Kai kiekvieną dieną tau yra primatavimai „metru“, kitaip ir būti negali. Žiūri, kuri turi ilgesnes kojas, siauresnį liemenį...“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

28-erių Gabrielė taip pat prasitarė, kad papildomų kilogramų ji bandė atsikratyti ir alinančiomis dietomis, tačiau to nepatartų nė vienai. Pasak jos, svarbu padidinti fizinį krūvį, daugiau laiko praleisti sporto salėje.

„Jei norėsime tvirtesnio ir raumeningesnio kūno, normalu, kad svoris bus didesnis, tiesa? Nemanau, kad reikėtų varginti save lipimu ant svarstyklių ir kilogramų persekiojimu. Pati net neatsimenu, kada svėriausi“, – sakė G. Martirosianaitė.

Neleidžia peržengia kilogramų ribos

32-ejų televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė ne vienam vyrui yra svajonių moters idealas – ji aukšta, šviesių plaukų ir nepriekaištingos išvaizdos. Tačiau tam, kad Gintarė džiaugtųsi savo kūnu, ji įdeda nemažai pastangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt portalui moteris atskleidė, kad ji savo išvaizda kasdien tikrai nėra patenkinta. „Dabar, kai žiema, manau, kad reikėtų atsikratyti tų kelių kilogramų“, – juokėsi ji.

Gintarė taip pat pridūrė, kad turi nusistačiusi ribą kilogramų – ji neleidžia sau numesti svorio žemiau 50-ies ir priaugti daugiau 55 kilogramų.

„Aš tikrai kasdien nežiūriu, ką valgau. Jei pamatau, kad svarstyklės rodo 55 kilogramus, atsisakau bulvių ir miltinių patiekalų – makaronų, bandelių, kepinių. Tiesa, saldumynų neatsisakau – juos labai mėgstu“, – šyptelėjo G. Gurevičiūtė.

Dabar kyla juokas

Bene žinomiausias modelis – Solveiga Mykolaitytė – su tv3.lt skaitytojais taip pat pasidalijo savo prisiminimais – daugiausiai ji kompleksavo dėl savo odos. „Anksčiau kompleksavau dėl strazdanų, tačiau dabar man jos labai patinka, o ypač tada, kai vasarą jos išryškėja nuo saulės“, – teigė ji.

REKLAMA

Moteris taip pat pridūrė, jog tuo, kad yra šviesiaplaukė, ji visiškai nesidžiaugė: „Man nepatiko, jog mano antakiai buvo labai šviesūs, todėl juodu pieštuku juos nusibrėždavau tokius ryškius, kad per visą veidą tie antakiai net šviesdavo. Prisiminus dabar juokas ima“, – šyptelėjo S. Mykolaitytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų