REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių atostogos Egipte (tv3.lt fotomontažas)

Šeštadienį išvykę į karščiu ir prabanga alsuojantį Hurgados kurortą, broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai su šeimomis Egipte susidūrė su vietiniais ypatumais.

32

Šeštadienį išvykę į karščiu ir prabanga alsuojantį Hurgados kurortą, broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai su šeimomis Egipte susidūrė su vietiniais ypatumais.

REKLAMA

Vieną dieną šalia Raudonosios jūros su vaikais išbandę jodinėjimą kupranugariu, kitą dieną „LavTwins“ patyrė šoką – restorane jiems buvo pasiūlytas šio gyvūno mėsos kepsnys, rašoma pranešime spaudai.

Su kelionių organizatoriumi „Kidy Tour“ į Egiptą atvykę broliai Lavrinovičiai ryškiai išsiskiria savo ūgiu, pirmosiomis atostogų dienomis spėjo pasijausti lyg pasaulinio garso žvaigždės: viešbučio darbuotojai neatsispiria galimybei pasidaryti asmenukes, brolius nuolat seka kūrybinė komanda, o apgyvendinimas erdvioje viloje su privačiu šildomu baseinu ir vaizdu į žydrąją Hurgados pakrantę dvynius bei jų šeimas privertė pasijausti kaip kine.

„Kiekvieną rytą valgom pusryčius privačiai, o vakarienes skirtinguose restoranuose, turime privatų jūros krantą, kur vaikai žaidžia visą dieną, jei tuo metu nemirksta baseine. Nors temperatūra kaip Afrikoj ne kažką, bet ant saulės karšta kaip turi būt. Tik brolis manęs neprižiūrėjo, nepatepė kremu – tai dabar nudegėm, visi raudoni kaip vėžiai“, – įspūdžiais iš Egipto dalinosi Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

REKLAMA
REKLAMA

Atostogų metu broliai ir dirba, ir poilsiauja. Rytais palaiko formą sporto salėje, po pusryčių prasideda filmavimai ir fotosesijos. Didžiausią įspūdį „LavTwins“ paliko nuotykiai ant kupranugarių: „Mes patys kaip kupranugariai – ūgis toks pats, veidai irgi šiek tiek panašūs, o kai atsisėdam, nebetelpam operatoriams į kadrą“, – juokavo broliai.

Tačiau po smagios pažinties su šiais dykumų gyventojais, brolių laukė tikras šokas – vakarienės metu jiems buvo pasiūlytas būtent kupranugario mėsos kepsnys. „Vakar jodinėjom, o šiandien jau meniu matom, pagalvojom, kad gal nuo mūsų svorio jie nusibaigė. Bet sunkiausia buvo vaikams paaiškinti: mes tai juokaujam, o vaikams nepapasakosi, kas ir kaip“, – pasakojo Darjušas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų