REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė (nuotr. Instagram)

Atostogomis egzotiškoje Kenijoje besimėgaujantis komikas Mantas Katleris ir jo mylimoji Aistė Kabašinskaitė visai neseniai su savo gerbėjais pasidalijo džiugia žinia – pora susižadėjo.

44

Atostogomis egzotiškoje Kenijoje besimėgaujantis komikas Mantas Katleris ir jo mylimoji Aistė Kabašinskaitė visai neseniai su savo gerbėjais pasidalijo džiugia žinia – pora susižadėjo.

REKLAMA

Apie tai, kad Mantas planuoja pirštis savo mylimajai, garsus komikas minėjo ne kartą, tačiau nei tikslios datos, nei vietos jis neatskleidė.

Antradienio vakarą Aistė savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo džiaugsminga nuotrauka, kurioje buvo jų susikibusios rankos, o Aistės pirštą puošė sužadėtuvių žiedas.

„Gražiausia diena mano gyvenime“, – skelbė Aistė.

Susipažino internete

Primename, kad pora ne kartą juokavo, kad susipažinti jiems padėjo pažinčių programėlė „Tinder“.

TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ žinomas vyras yra papasakojęs ne tik apie karjeros pradžią, didžiausias svajones, bet ir apie santykius su mylimąja Aiste.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu uždaras žmogus. Anksčiau negalėdavau švęsti tris dienas, galvodavau, kad nepakeliu alkoholio. Bet tada supratau, kad tiesiog pavargstu nuo žmonių, tai žmonės mane vargina“, – pasakojo pilnas sales gerbėjų prajuokinantis vyras.

REKLAMA

Pirmą kartą pralinksminti žiūrovų M. Katleris į sceną lipo kone prieš dešimtmetį. Jau tuomet jo nuoširdumas, paprastumas ir humoro jausmas pelnė daugelio simpatijas. Žinomas vyras tikino, kad savo pasirinktu keliu yra itin patenkintas ir net viršijo savo paties lūkesčius.

„Niekada per daug neplanavau į priekį. Dabar iš viso jaučiu, kad esu aukščiau bambos šokęs. Ką iš viso planavau gyvenime pasiekti, dabar esu dešimt kartų aukščiau, nei galvojau, kad būsiu“, – žiūrovams yra pasakojęs humoristas.  

Bijojo persikraustyti gyventi kartu

Anksčiau tv3.lt kalbintas humoristas minėjo, kad pirmą kartą apsigyventi po vienu stogu su moterimi – nelengvas išbandymas. Vasario 14-ąją pusketvirtų metų draugystės sukaktį su Aiste minėjęs humoristas teigė, kad ir kaip vyrai to bijo, gyvenimas drauge turi daugiau privalumų nei trūkumų: „Gera žinoti, kad esi ne vienas. Pamenu, kai gyvenau su kambariokais, anksčiau niekuomet nesugalvodavome laukti švenčių, puošti eglutę ar keistis dovanomis, tačiau Aistė pasirūpino, kad Kalėdų dvasia į mūsų namus užplūstų kuo anksčiau. Galiu drąsiai teigti, kad tai buvo gražiausia eglė, kokią tik buvau matęs per trisdešimt savo gyvenimo metų, o visi nuopelnai skirti tik Aistei – tai ji prikabino lempučių, blizgučių...“, – džiaugėsi M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA

Komikas juokaudamas sako, kad jų santykiai išties tvirti, tačiau rimtų planų kurti šeimą, kol kas nėra: „Būna dienų, kad laviruojame tarp vestuvių ir skyrybų“, – šyptelėjo komikas, pridūręs, kad gyvenant kartu pasitaiko visko – būna sunkių dienų, tačiau po jų suvoki, kad tai tikrai tas žmogus, su kuriuo nori būti visą likusį savo gyvenimą.

Mantas pripažino – su Aiste jie skirtingi, tačiau tai daro jų santykius tik dar tvirtesnius, o amžius ir patirtis, pasak komiko, nugali priimant kai kuriuos šeimyninius sprendimus: „Abu sutinkame – vaikų kol kas nenorime. Būna, kad susikivirčijame dėl buitinių sprendimų, nuomonės išsiskiria, tai visiškai normalu, tačiau dar niekuomet nebuvo taip, kad nei ji, nei aš nejudėtume iš vietos ir laikytumėmės savo nuomonės. Visuomet ieškome kompromisų“, – atskleidė M. Katleris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gražiausia diena mano gyvenime! ♥️

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų