REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Panevėžio kilusi laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Rūta Filejeva artėjantį pavasarį pasitinka itin geromis nuotaikomis – žymi moteris tv3.lt papasakojo, kad persikrausto į naujus, prabangius namus Vilniaus Pilaitės mikrorajone.

Iš Panevėžio kilusi laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Rūta Filejeva artėjantį pavasarį pasitinka itin geromis nuotaikomis – žymi moteris tv3.lt papasakojo, kad persikrausto į naujus, prabangius namus Vilniaus Pilaitės mikrorajone.

REKLAMA

„TV Pagalbos“ žurnalistė Rūta pridūrė, kad naujų namų įsirengimas tiek jai, tiek jos šeimai pareikalavo gausybės nervų.

„Aš jau baigiu išprotėti nuo įsikūrimo darbų naujuose namuose... Vos spėjo praūžti Kalėdos, jau reikia ruoštis vasaros stovyklai vaikams, augantiems be tėvų. Lekiu ir lekiu, nors sau šiemet pažadėjau, kad tiek nelėksiu. Pykstu ant savęs, kad per mažai laiko skiriu sau“, – sakė Rūta.

Keliasi į naujus namus

Moteris tvirtino, kad pasiruošimo ir įsirengimo darbai užtruko tikrai ne kelis mėnesius. Didžiausiam šeimos pirkiniui jie ruošėsi ganėtinai ilgai. „Pirkome namą, kuris dar nebuvo net pradėtas statyti, tačiau jau dabar pabaigtas statyti ir perduotas mums, o liko tik įsirengti. O tai... Ir malonus, ir labai varginantis darbas. Juokauju, kad tuoj pradėsiu išmanyti viską apie statybas ir apdailą. Jei viskas bus gerai, pavasarį kraustysimės į naujus namus“, – juokėsi R. Filejeva.

REKLAMA
REKLAMA

„TV Pagalbos“ žvaigždė taip pat šyptelėjo, kad dabar statybų srityje ji yra labai gerai pasikausčiusi. Pasak moters, žinoti tai, kokias medžiagas naudoja statybininkai, yra labai svarbu, jei nenorite nudegti.

REKLAMA

„Daug konsultavausi, todėl dabar jau išmanau viską. Jei nestebėsi darbų, paskui gali nežinia, kur atsikraustyti“, – sakė žurnalistė.

Paklausus, kiek Rūta su vyru nusprendė skirti naujam būstui, moteris išliko paslaptinga. tv3.lt duomenimis, kaina svyruoja tarp 100 tūkstančių ir 200 tūkstančių eurų.

Moteris taip pat atskleidė ir daugiau detalių apie naująjį būstą: „Kotedžą įsigijome Pilaitėje dėl to, jog pati mažai vairuoju ir norėjosi savo būsto mieste. Man patinka būtent ta Vilniaus pusė, o ir gyvensime netoli savo dabartinių namų“, – sakė Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat pridūrė, kad jų įsigytas gyvenamasis būstas yra 97 kvadratinių metrų su 26 kvadratinių metrų balkonu-terasa.

„Pirmajame aukšte bus mažas kambarėlis bei svetainė su virtuve, o antrajame aukšte trys kambariai“, – dalijosi įspūdžiais ji.

Televizijos veidas taip pat su tv3.lt skaitytojais pasidalijo ir mintimis, kuris kambarys jai yra pats svarbiausias.

„Viso ko pagrindas – virtuvė. Man jį svarbiausia, bet labai gera ir vaikų kambarius įrenginėti. Dievinu klasiką, modernus stilius – ne man. Mėgstu gaminti ir nekenčiu plauti indų, todėl technika yra būtina“, – teigė „TV Pagalbos“ žvaigždė.

Rūta minėjo ir tai, jog svajojo apie atskirą kambarį drabužiams, tačiau dėl nedidelio kvadratinių metrų skaičiaus ji pasitenkins ir erdvia drabužine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, pirmajame aukšte bus tik tualeto kambarys, tačiau antrajame – erdvi vonia su tualetu, o namo sienos bus šviesios ir jaukios.

„Mūsų būste vyraus šviesios spalvos, virtuvė bus balta. Kai dabar tiek galimybių, tai įkvėpimo ieškau visur – internete, kataloguose, net žiūrėdama televizorių“, – tv3.lt pasakojo R. Filejeva.

Tiesa, Rūta tikino neprisimenanti, kiek arų sudaro jų kiemą, tačiau didžiausias džiaugsmas – terasa. „Džiaugiuosi, kad bus kiemas vaikams, tačiau dar negalvojome, ką įrengsime. Svarbiausia – neapkrauti“, – tvirtino moteris.

Į darbą – kaip į šventę

Savo darbą be galo mylinti Rūta tvirtino, kad kiekvieną dieną į jį keliasi su milžinišku noru. „Ryte vaikus paleidžiame mokykloje ir darželyje, tada pasportuoju ir apie 10 valandą keliauju į darbą, kuris yra pilnas nuotykių“, – sakė moteris.

REKLAMA

Pasak „TV Pagalbos“ žvaigždės Rūtos, darbas televizijoje ir nuolatinis probleminių situacijų sprendimas ją tikrai išvargina, tačiau ji su šypsena keliauja dirbti. 

Neįmanoma ignoruoti jausmingų istorijų

Būna dienų, kai istorijos sukrečia ir paveikia, tačiau Rūta stengiasi blogų minčių nesinešti kartu namo.

„Emocijos visuomet yra, tačiau jas palieki už durų. Jei jų būna daug, grįžtu pikta, ilgai neatsigaunu“, – sakė ji.

Istorijų, kurios sukrečia ir palieka atmintyje žymę, tikrai daug. Tačiau, pasak Rūtos, jų būna ne tik džiaugsmingų: „Istorijų, kurios ilgam išliks atmintyje, yra labai daug. Gal kokia 20 istorijų, kurios išliks visam laikui. Įvairūs gimdymai, laidotuvės, žmogžudystės...“, – vardijo žurnalistė.

REKLAMA

Per aštuonerius darbo metus Rūta tikina, kad buvo viena istorija, kuri įstrigo amžiams kaip pati juokingiausia.

„Tai buvo realybė, kaip tvarkingos kaimo moterys eina kiekvieną dieną parsivaryti į namus savo „pasiklydusių“ vyrų. Tąkart su kvietusia moterimi parvarėme tą vyrą žvelgdamos per humoro prizmę“, – sakė ji.

Internete sparčiai išplito trumpos iškarpos, kur Rūta, tuo metu dar Lazauskienė, kovojo su įkaušusiu vyru. Jis negailėjo necenzūrinių žodžių bei svaidėsi daiktais. Moteris taip pat pabrėžė, kad girtas vyras ją galėjo sužaloti, tačiau jai pavyko išvengti smūgių. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų