REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinėmis žvaigždėmis mus lepinantis koncertų organizatorius „Back To The 80’s 90’s Lietuva” pranoko net pats save.

Legendinėmis žvaigždėmis mus lepinantis koncertų organizatorius „Back To The 80’s 90’s Lietuva” pranoko net pats save.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 30 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje pirmą kartą ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse koncertuos Vokietijos bei Europos pop muzikos legenda – Blue System/ D.Bohlen!

REKLAMA

Derybos truko kelerius metus

Tai – jau oficialu: absoliučiai geidžiamiausia ir šiais laikais Europos devintojo dešimtmečio pop muzikos mega žvaigždė D.Bohlen, įvertinęs puikius atsiliepimus apie profesionalią „Back To The 80’s 90’s Lietuva” veiklą, „Žalgirio“ areną ir čia susirenkančius klausytojus, pasidavė po kelerius metus trukusių derybų.

Žemutinės Saksonijos miestelyje Berne gimęs, ilgai maištavęs, metus internate praleidęs, Hamburge ekonomikos diplomą su pagyrimu apsigynęs, buvęs Vokietijos komunistų partijos narys, multimilijonierius D.Bohlen su grupe į savo įtemptą grafiką pagaliau įrašė Baltijos šalims istorinę dieną: lapkričio 30 diena, Lietuva, Kaunas.

REKLAMA
REKLAMA

Blue System/ D.Bohlen „apšildys“ šiuo metu Maljorkoje gyvenanti „Say You‘ll Never“, „Fantasy“, „It‘s Up To You“ ir kitų superhitų atlikėja Lian Ross bei įvairiuose pasaulio kampeliuose skambėjusių hitų „Touch Me“, „Naughty Girls“, „I Wanna Have Some Fun“ atlikėja, buvęs D.Britanijos modelis, viena seksualiausių devintojo dešimtmečio pop muzikos žvaigždžių ir daugelio vyrų svajonė Samantha Fox!

Pirmą kartą ne tik į Kauną, bet ir Baltijos šalis atvyksianti Blue System/ D.Bohlen papildys solidų „Back To The 80’s 90’s Lietuva” vilionėms pasidavusių devintojo bei dešimtojo dešimtmečio pop muzikos žvaigždžių sąrašą, kuriame puikuojasi CC Catch, Savage, Albano, Thomas Anders, Joy, Secret Servise, Kate Ryan, Silent Circle, Captain Hollywood, DJ Bobo ir kitos žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Parduota 200 milijonų muzikinių diskų

Apie Dieterį Bohleną, kas beje, ir vyko, galima rašyti romanus, kurti filmus ar pasakoti istorijas be galo.

Vienas garsiausių Vokietijos pop muzikos muzikantų, atlikėjų, dainų kūrėjų, prodiuserių į aukštumas pakėlė CC Catch, įkūrė legendines grupes „Modern Talking“, „Blue System“ ir per savo karjerą pardavė daugiau nei 200 milijonų muzikinių diskų!

Mokslo metais D.Bohlen buvo kelių muzikinių grupių narys, parašė daugiau nei 200 dainų ir nuolat siuntė savo kūrinių įrašus į garso įrašų studijas.

REKLAMA

Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms nuo 1979 metų sausio jis dirbo prodiuseriu bei kompozitoriumi muzikos leidykloje „Intersong“. Netrukus Steve Benson, pirmasis, bet nepaskutinis Dieter slapyvardis, sukurta „auksinė“ daina „Hale, Hey Louise“, kurią atliko gitaristas Ricky King, atnešė penkiaženklę sumą.

Vėliau D.Bohlen dirbo su daug muzikinių grupių: dainavo, grojo gitara, aranžavo, kūrė muziką, dainas.

Pats sėkmingiausias jo projektas – įkurta grupė „Modern Talking“ bei bendradarbiavimas su atlikėju Thomas Anders 1983-1987 ir 1998-2003 metais.

REKLAMA

Dortmundo „Westfalenhalle“ rūmuose už nuopelnus D.Bohlen bei populiariam duetui per vakarą buvo įteikti net 75 auksiniai ir platininiai diskai, kuriuos į sceną atgabeno specialiu sunkvežimiu!

Pasaulyje buvo parduota net 185 milijonai „Modern Talking“ kompaktinių diskų, iš jų daugiau nei 26 milijonai - sėkmingiausio grupės albumo „Back For Good“!

1989 metais dvejuose anšlaginiuose jų grupės koncertuose Sovietų Sąjungoje apsilankė po 350 tūkstančių žmonių!

Viskas, prie ko prisiliečia, tampa auksu

Po „skyrybų“ su Thomas Anders, kuris pasidavė savo žmonos Noros Bahling įtikinėjimams, jog viską gali pasiekti be D.Bohlen, Dieter sukūrė dar vieną galingą projektą – „Blue System“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir kol Thomas Anders koncertuodamas vienas patyrė fiasko, Mesijus, Pop Titanas – dar kelios D.Bohlen pravardės – akimirksniu išgarsėjo su superhitu „My Bed Is Too Big“, jo „Mėlynoji Sistema“ išleido 13 albumų ir kelias dešimtis hitų, o 1989 metais jis gauna sėkmingiausio Vokietijos kompozitoriaus bei prodiuserio titulą.

Draugai susitaiko, „Modern Talking“ sėkmingai atgimsta, D.Bohlen bendradarbiauja su Al Martin, CC Catch, Chris Norman, Lory „Bonny“ Bianco, Bad Boys Blue, Fancy, Desireless, Kim Wilde ir kitais garsiais atlikėjais.

REKLAMA

2002 metais su vokiete žurnaliste jis parašė bestselerį „Nieko išskyrus tiesą“ (Nichts als die Wahrheit). Knyga apie estrados užkulisius, nuotykius netrukus tapo „Focus“, „Spiegel“ žurnalų hitu, pradžioje daugelis atsiribojo nuo pikantiškų ir skandalingų detalių, bet netrukus prisiminė kairiarankio Dieter žodžius: „Viskas, prie ko aš prisiliečiu, tampa auksu“. Ir išties, seniai pamiršti veikėjai vėl išpopuliarėjo ir iš to ėmė „kalti“ pinigus.

O du kartus oficialiai išsiskyręs ir šešerius vaikus su trimis moterimis susilaukęs D.Bohlen, kurio turtas vertinamas apie 150 milijonų eurų, toliau koncertuoja su grupe, kepa sėkmingus projektus, bendradarbiauja su televizija, tampa Vokietijos metų žmogumi ir vis dar laukiamas įvairiuose pasaulio kampeliuose.

„Turėk prieš akis aiškų tikslą! – sako D.Bohlen, kuris lapkričio 30 dieną su grupe garsiausiais savo karjeros superhitais geriausiame rudens koncerte drebins „Žalgirio“ areną. – Tas tikslas gali atrodyti utopinis, net idiotiškas, nepasiekiamas, kvailas, bet jei išties tai - tavo tikslas, jei esi įsitikinęs, jog nori jį pasiekti, tau pavyks. Ir be šios minties net nepradėk!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų