REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
89
Gerda Žemaitė (tv3.lt fotomontažas)

Televizijos laidų vedėja Gerda Žemaitė išgarsėjo prieš kelerius metus – prie „TV Pagalbos“ prisijungusi moteris kaipmat tapo žiūrovų numylėtine.

89

Televizijos laidų vedėja Gerda Žemaitė išgarsėjo prieš kelerius metus – prie „TV Pagalbos“ prisijungusi moteris kaipmat tapo žiūrovų numylėtine.

REKLAMA

Suvalkietišku akcentu kalbanti Gerda taip pat sukūrė ir sėkmingą santuoką – 2017-aisiais gegužės mėnesį ji ir laidos prodiuseris Andrius Žemaitis Tailande sumainė aukso žiedus, o vėliau savo santuoką įteisino ir Marijampolės Civilinės metrikacijos skyriuje.

Ilgą laiką gerbėjai bei žurnalistai nenustojo klausinėti, ar šeima tapusi pora neketina susilaukti šeimos pagausėjimo, tačiau tuo metu jie apie tai nebuvo linkę atvirauti.

Praėjusių metų lapkritį lyg iš giedro dangaus nukrito žinia, kad Andrius ir Gerda laukiasi kūdikio. Tiesa, tąkart moteris atviravo, kad tikimybė prarasti vaikelį buvo labai didelė.

REKLAMA
REKLAMA

„Emocijos yra nuostabios. Tai labai lauktas ir planuotas vaikelis, kuris pasaulį turėtų išvysti balandžio pradžioje. Tik lyginant su pirmuoju nėštumu, kuris buvo labai sklandus, šis nuo pirmų akimirkų yra su iššūkiais. Tačiau mes juos visus įveiksime ir nepaisant visko, esame labai laimingi!“ – laidai „Raudonas kilimas“ sakė G. Žemaitė.

REKLAMA

Kalbos apie Gerdos nėštumą sklandė jau kurį laiką, kone kasdien moteris sulaukia žiniasklaidos skambučių, tačiau džiaugtis šia žinia ji neskubėjo.

Gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ ji su vyru Andriumi atskleis, kodėl taip elgėsi. Pasirodo, nėštumo pradžia nebuvo sklandi, o grėsmė prarasti vaikelį buvo labai didelė. „Buvo dienų, kai jau atrodė, kad viskas....“, – su nuo ašarų žvilgančiomis akimis sakė Gerdos vyras Andrius.

„Gydytojai rekomendavo iki 20 nėštumo savaitės palaukti, šia džiugia žinia neskubėti dalintis, tačiau šiandien, kai situacija yra gerokai ramesnė ir stabilesnė, kai medikai nuramino, jog viskas stabilizavosi, galiu su džiugesiu patvirtinti, kad laukiuosi“, – sakė Gerda.

Pamatykite galerijoje, kaip pasikeitė Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų