REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

„INOVOX 1 minutės iššūkis“ kelis mėnesius visus kvietė automobilyje traukti populiarius Lietuvos hitus ir taip laimėti ne tik piniginį prizą, bet ir susilaukti „X Faktoriaus“ teisėjų dėmesio bei įvertinimo.

„INOVOX 1 minutės iššūkis“ kelis mėnesius visus kvietė automobilyje traukti populiarius Lietuvos hitus ir taip laimėti ne tik piniginį prizą, bet ir susilaukti „X Faktoriaus“ teisėjų dėmesio bei įvertinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš šio iššūkio vedėjų, skatinusių dalyvius nebijoti išdrįsti, buvo visiems puikiai žinomos grupės „120“ narys Dovydas Laukys, nuolatos iššūkių metu drąsinęs dalyvius ir palaikęs smagią nuotaiką. Interviu metu Dovydas atskleidė ne tik labiausiai įsimintinas konkurso akimirkas, bet ir nesėkmes, kuriozines situacijas bei gerbėjų simpatijas.

REKLAMA

– Papasakok, kas šiame projekte tave sužavėjo labiausiai?

– Labai džiugu, kad žmonės išdrįsta save išbandyti tokiuose iššūkiuose, tačiau tiesa tokia, kad daugumą yra užvaldęs susikaustymas ir baimės. Tam, kad padrąsinčiau žmones sudainuoti dainą, eidavau ir tiesiogiai su jais bendraudavau, žiūrėdavau į akis ir bandydavau įkvėpti pasitikėjimo savimi.

Vėliau, kada dalyviai įsėsdavo į automobilį, išgirsdavo muziką ir rankose laikydavo dainos žodžius, viskas tapdavo smagu ir lengva. Patiems nedrąsiausiems padėdavau dainuodamas kartu, tačiau, žiūrėk, jau sulaukus dainos priedainio, pagalbos nereikėdavo ir dalyvis vienas puikiai su viskuo susitvarkydavo.

REKLAMA
REKLAMA

– Kuriozinės situacijos, ar jų pavyko išvengti?

– Būdavo, kada žmonės, dažniausiai vyresnio amžiaus, nežinodavo nei dainos žodžių, nei melodijos, tačiau vis tiek improvizuodavo atlikdami dainą ir tai labai smagu bei sveikintina. Arba pasitaikydavo priešingos situacijos, dažniausiai su vaikais, kada vaikas puikiai žinodavo dainą, tačiau stokodavo drąsos garsiai ją sudainuoti.

Vis dėlto, daugiausiai buvo smagių akimirkų. Žmonės ateidavo pasiruošę, nustebindavo savo vokalo sugebėjimais arba linksmos draugų kompanijos, kurios ne visada pataikydavo į toną, vis tiek visus aplinkinius užkrėsdavo gera nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Praėjusiais metais, kada grupė „120“ tapo „X Faktoriaus“ nugalėtojais, tikriausiai, gerbėjų skaičius kaip reikiant išaugo. Atskleisk, ar iššūkio metu taip pat susilaukdavai išskirtinio dėmesio ir gerbėjos į iššūkį ateidavo tam, kad gyvai susitiktų su tavimi?

– Tikrai taip (juokiasi) ir jos nesitikėdavo, kad kibsiuosi joms už parankės ir vesiuosi į automobilį kartu traukti dainą. Vieną atveji prisimenu ypač gerai, kada minioje pastebėjau pažįstamą veidą – nedrąsią merginą, kurią matydavau mūsų grupės koncertuose.

REKLAMA

Po didelių pastangų prikalbinau ją kartu sudainuoti dainą, ji labai bijojo, tačiau sekančią dieną sulaukiau žinutės, kurioje ji dėkojo, kad padėjau jai išlipti iš komforto zonos ir, pasak jos, tai buvo vienas įsimintiniausių įvykių per pastaruosius mėnesius.

Taigi, kaip mes su savo kolega Šarūnu sakome, gyvenime būtina sau ir kitiems „pakišinėti“ įvairiausius išbandymus, kurie padeda neprasmegti rutinoje ir tobulėti. Tai buvo viena esminių priežasčių, kodėl mane sužavėjo šis projektas – norėjau paskatinti žmones priimti iššūkius ir palikti savo komforto zoną.

REKLAMA

– Kuo užsiimate šiuo metu? Galbūt „120“ grupės gerbėjai gali tikėtis naujų staigmenų?

– Šiuo metu esame kūrybinėje stadijoje. Po „X Faktoriaus“ davėme tylos įžadus tam, kad galėtume suprasti, kas yra muzikos kūrimas, kas yra Lietuvos ir pasaulio populiarioji muzika ir kaip su tuo suderinti savo mintis ir idėjas.

Kadangi mes save laikome „nurautais“ menininkais ir kūrėjais, kūrybinis procesas užtrunka. Be to, negalvokite, kad nieko neveikiame. Esame įrašę net kelias dainas, bet jos dar neišvydo dienos šviesos, tačiau, net neabejoju, kad visai greitai turėsite galimybę jas išgirsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų