REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Nors „INOVOX 1 minutės iššūkis“ baigėsi ir nugalėtojos jau apdovanotos, tačiau įsimintinų ir linksmų pasirodymų buvo kur kas daugiau. 

Nors „INOVOX 1 minutės iššūkis“ baigėsi ir nugalėtojos jau apdovanotos, tačiau įsimintinų ir linksmų pasirodymų buvo kur kas daugiau. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vieni dalyviai apstulbino savo originaliais sprendimais, kiti – vokalo sugebėjimais ar linksmu nusiteikimu, tad prisiminkime labiausiai nustebinusius iššūkio pasirodymus.

REKLAMA

1. Modesta ir Laura – vienos pirmųjų, išskirtine drąsa pasižymėjusios dalyvės, linksmai už automobilio vairo traukusios Sauliaus Prūsaičio hitą „39“. Plačios merginų šypsenos, juokas, pakili nuotaika ir net šokis kartu su „120“ grupės nariu Dovydu Laukiu Vilniaus Akropolyje užkūrė tikrą pirtį ir davė puikų startą projekto pradžiai.

2. Išskirtiniu vokalu aplinkinius nustebinusi ir Monique dainą „Nenoriu grįžt namo“ atlikusi klaipėdietė taip pat buvo viena įsimintiniausių projekto dalyvių. Grupės „120“ nario reakcija pasako viską – vos pirmąsias natas išgirdęs atlikėjas liko be žado ir toliau su plačia šypsena bei pasimėgavimu klausėsi nepakartojamai atliekamos dainos.

REKLAMA
REKLAMA

3. Gretimoje kavinėje sėdėjusios ir linksmai „INOVOX 1 minutės iššūkio“ dalyvius stebėjusios mama ir dukra neliko nepastebėtos ir taip pat buvo paskatintos savo balsus išbandyti konkurse. Žaviosios Lina ir Karina nepasimetė – su šypsenomis ir gera nuotaika prie automobilio vairo užtraukė Sauliaus Prūsaičio hitą ir visus nustebino nuotaikingu pasirodymu. 

4. Aurimas, atlikęs Vaido Baumilos dainą „Myliu“, sužibėjo ne tik savo vokaliniais sugebėjimais, bet ir nustebino pasirinkimu akompanuoti sau gitara. Charizma, pasitikėjimas savimi ir muzikalumas padėjo vaikinui susižerti daug simpatijų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Arnas, Antanas ir Kasparas – vaikinai, iššūkiui pasiruošę kaip reikiant rimtai. Net su keliais instrumentais ir priedainio improvizacijomis vilniečiai pateikė itin originalią Vaido Baumilos dainos versiją. 

6. Ir žinoma, negalime užmiršti iššūkio nugalėtojų – Viktorijos ir Gabrielės, traukusių Marijono Mikutavičiaus dainą „Pasveikinkit vieni kitus“. Merginos savo pasirodyme nestokojo originalių idėjų ir geros nuotaikos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų