REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
Irūna Puzaraitė-Čeponienė (tv3.lt fotomontažas)

Dar 2003-aisiais merginų grupę Marijampolėje „Mokinukės“ subūrusi muzikos pedagogė Laima Lapkauskaitė paklojo jaunoms merginoms pagrindą po kojomis.

72

Dar 2003-aisiais merginų grupę Marijampolėje „Mokinukės“ subūrusi muzikos pedagogė Laima Lapkauskaitė paklojo jaunoms merginoms pagrindą po kojomis.

REKLAMA

Iš šešių merginų ypač išsiskyrė charizmatiškoji Irūna Puzaraitė-Čeponienė. Žymi mergina kartu su grupe koncertavo iki jos veiklos sustabdymo, dažnai vesdavo įvairius renginius bei televizijos projektus.

Šiandien, vasario 12 dieną, žavioji Irūna švenčia 29-ąjį gimtadienį. Žymi moteris yra apsupta ne tik mylimojo kariškio Roko dėmesiu, bet ir sūnaus Toro meile.

Tiesa, grupėje ir scenoje Irūna taip pat buvo neišskiriama ir su savo seserimi Ineta. Abi seserys yra sukūrusios šeimas ir augina atžalas.

Kiek anksčiau tv3.lt kalbintos moterys prasitarė apie savo vaikystę bei ypatingą ryšį.

Ar tikėjote stebuklais, kai buvote mažos?

Ineta: Žinoma, iki tam tikro amžiaus tikrai tikėjome. Kažkada, kai man buvo 4 metai, o Irūnai – 5, visą naktį vis bandėme prabusti, kad pažiūrėtume, kada gi tas Kalėdų senelis atneš mums dovanas. Aišku, ryte atsikėlėme viską pramiegojusios, o Irūna puolė pasakoti, ką senelis mums atnešė.

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt ir viena kitą bandydavote kažkaip smagiai apgauti, nustebinti?

Ineta: Irūna viską ant manęs bandydavo, kadangi aš būdavau mažesnė. Pavyzdžiui, buvo uždėjusi ant mano veido kojinę ir pradėjo įvairiai karpyti, kad tiktų užgavėnėms.

REKLAMA

Irūna: Tikėjome ir tokiu stebuklu, kad iš karklų kačiukų, užaugs tikrieji kačiukai. Mes juos maitinome ir girdėme, kol vyresni nepaprotino (juokiasi).

Ineta: Arba dar esame abi galvojusios, kad vištos kiaušinį galime išperėti ir pačios – todėl išbandėme ir tai.

O ar vaikystėje sutarėte?

Irūna: Manau, kad dabar mes sutariame kur kas geriau. 24 valandos per parą kartu išmušdavo iš vėžių ir išvesdavo iš proto (šypsosi).

Kiek ilgiausiai esate susipykusios?

Ineta: Neilgai, iki dienos – kitaip nebeištempdavome. Kartu dirbome, mokėmės, tai mums net aplinkybės to neleisdavo (šypsosi).

REKLAMA
REKLAMA

Ar dabar stengiatės palaikyti ryšį, kaip ir anksčiau? Galbūt kiekvieną dieną susikambinate?

Ineta: Jei nesusiskambiname, tai bent jau susirašome.

Gal turite kokį specialų savo ritualą, tradiciją?

Irūna: Mėgstame kartu lauktis (juokiasi). Kadangi gyvename atskirai, bendrų tradicijų neturime, bet neseniai pirmąkart kartu seseriškai atostogavome. Per tiek metų pagaliau išbandėme tokį dalyką. Sekėsi tikrai gerai – kartosime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų