REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
53
Simona Milinytė (tv3.lt fotomontažas)

Socialiniuose tinklai kuo toliau, tuo labiau įsivyrauja nauja politika – blokuojami neaktyvūs ar netikri vartotojų profiliai. Dar gegužės mėnesį „Twitter“ užblokavo per 70 mln. netikrų ir įtartinų paskyrų, taip siekdami įvesti tvarką.

53

Socialiniuose tinklai kuo toliau, tuo labiau įsivyrauja nauja politika – blokuojami neaktyvūs ar netikri vartotojų profiliai. Dar gegužės mėnesį „Twitter“ užblokavo per 70 mln. netikrų ir įtartinų paskyrų, taip siekdami įvesti tvarką.

REKLAMA

Po šių pokyčių paaiškėjo, kad socialiniuose tinkluose itin populiarūs lietuvių atlikėjai bei pramogų pasaulio atstovai prarado nemenkai savo sekėjų.

Viena jų – JAV ateitį kurianti dainininkė Simona Milinytė. Los Andžele gyvenanti mergina džiaugdavosi, kad „Twitter“ paskyroje turi milijoną sekėjų, tačiau po pakeitimų jų liko vos 414 tūkst. Nemaža dalis internautų pastebėjo tokį atlikėjos gerbėjų krytį ir pradėjo sakyti, kad ji buvo pasinaudojusi sekėjų pirkimo paslaugomis.

tv3.lt susisiekus su atlikėja, ši tikino, kad sekėjų nepirko ir tuo neužsiima. „Katy Perry, Justinas Bieberis, Barackas Obama – jie visi prarado milijonus sekėjų, dėl to tikrai nemanau, kad toks, kaip Obama, užsiimtų jų pirkimu“, – juokėsi Simona.

REKLAMA
REKLAMA

„Twitter“ susikūriau 2009 metais, smagu, kad jau tada buvo daug žmonių, kurie naudojosi juo. Šiuo metu yra didelis aktyvumas, gera naudotis „Twitter“, nes gali bendrauti. Mano paskyra per mėnesį yra peržiūrima virš milijono žmonių. Statistikos nemeluoja, o jei kas mano, kad galima nusipirkti sekėjų, turėtų tuo pasidomėti atidžiau. Tu negali nusipirkti paskyrų, peržiūrų – tai nepakels sekėjų skaičiais ir niekuo nepagelbės“, – teigė atlikėja.

REKLAMA

Simona džiaugėsi, kad yra įdomi tūkstančiams žmonių, o jos paskyra „Twitter“ tinkle yra pati populiariausia iš visų Baltijos šalių.

„Nemanau kad čia yra kažkoks konkursas. Aš nesu influencerė, kad rinkčiau trofėjus. Man užtenka milijono peržiūrų per 28 dienas. Esu be galo laiminga tuo, ką turiu“, – šyptelėjo ji.

„Nežadu pūsti burbulo, tai yra nesąmonė. Turiu būti dėkinga už tai, ką turiu, ir nežadu skųstis. Aš užsiimu mylima veikla, o žmonės pasirenka domėtis manimi ir sekti mane“ , – rėžė atlikėja.

Melaginga informacija

Primename, kad anksčiau S. Milinytės „IMDb“ paskyroje buvo pateikiama biografija, kurioje buvo nemažai iškraipytų ir realybės neatitinkančių faktų.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo skelbiama, kad ji yra viena populiariausių atlikėjų visoje Rytų Europoje, yra atstovavusi Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse, vedusi savo laidą radijo stotyje, turėjusi koncertinį turą visoje Lietuvoje.

Susisiekus su Los Andžele gyvenančia Simona, ši patvirtino, jog žino, kad jos paskyroje yra įsivėlusios klaidos.

„Amerikiečiai publicistai ne taip išvertė... Jau taisoma, bus per darbo dieną pakeista, pakėliau dėl to skandalą“, – sakė Simona. „Nuo šiol liepiau visiems publicistams ištaisyti aprašus apie mane, nes padaromos labai didelės klaidos“, – tvirtino mergina.

Tiesa, paklausus Simonos, ar ši nežinojo, kad jos paskyroje yra pateikiama klaidinga informacija, atlikėja atsakė, jog paviešintos informacijos neskaitė: „Aš pati nelabai skaitau apie save. Be to, ši anketa sukurta ne taip seniai, informacija įdėta rugsėjį. Aš nesėdžiu ir neskaitau savo biografijos... Juk yra komanda, vadyba, agentai“, – teigė mergina.

Žinoma mergina tvirtino, jog iš tokių klaidų pasimokys ir jų ateityje nebekartos. „Nuo šiol liepsiu viską derinti su manimi“, – sakė S. Milinytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų