REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Goda Alijeva (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Šį pirmadienio vakarą LNK laidoje „Yra, kaip yra“ žinomos moterys prabilo apie savo šeimas, buvusius ar esamus vyrus bei pasidalijo, kaip skirsto finansus šeimoje.

33

Šį pirmadienio vakarą LNK laidoje „Yra, kaip yra“ žinomos moterys prabilo apie savo šeimas, buvusius ar esamus vyrus bei pasidalijo, kaip skirsto finansus šeimoje.

REKLAMA

Savo gyvenimo užkulisius atskleidė ir dainininkė bei grupės „YVA“ narė, neseniai skyrybas su buvusiu krepšininku Rolandu Alijevu išgyvenusi, Goda Alijeva.

Moteris laidoje įspėjo merginas, kad neužtenka norėti tik gero vyro ir įsivaizduoti, kad niekuomet nereikės dirbti.

„Šeima man yra kažkas tokio, tai – siekiamybė. Įsivaizdavau, kokia ji turėtų būti, norėjau vaikų. Ištekėjau, susilaukiau 2 nuostabių vaikų. Tiesiog gyvenimo permainos mane mėtė į visas puses, todėl galiausiai išsiskyrėme“, – atskleidė ji.

Tiesa, Goda pridėjo, kad dabar vyro mokami alimentai yra be galo menki – dabar ji pripažino, jog jų vargiai užtektų 2 apsipirkimams.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš vedybas būni rožiniame pasaulyje, myli žmogų, nori su juo būti ir negalvoji apie jokius finansus“, – laidoje „Yra, kaip yra“ sakė Goda pridėdama, kad pati save išsilaikė nuo 16 metų.

REKLAMA

Taip pat dainininkė paneigė ir dažnai viešumoje sklandantį mitą, jog krepšininkai itin daug uždirba. „Jūs juokaujat? Visų pirma, mano vyras nebuvo „Eurolygos“ žaidėjas, visų antra, tai yra išpūstas burbulas. Daugelio požiūris į krepšininkų žmonas yra kad va, graži mergaitė. Bet išlieka tik stipriausios“, – gyvenimo su sportininku užkulisius atskleidė G. Alijeva.

Tiesa, kol gyveno santuokoje, Goda ir Rolandas savo finansais dalijosi. „Finansai buvo jo, buvo mano, jei neišeina iš jo – perkam iš mano, neskaičiuodavo vienas kito pinigų“, – sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto LNK laidoje Goda pripažino, kad nors kurį laiką buvo nuo darbų atsitraukusi, vėliau į darbus grįžti teko, o ypatingai ją tam skatinti po antrojo vaiko ėmė ir vyras. „Sėdėjau kelis metus namuose, ir man tai patiko. Iškart po to šokau į darbus, nes man trūko finansinio stabilumo“, – atviravo ji.

Dabar kartu su 2 vaikais dainininkė gyvena nuomotame būste. „Mano vaikų tėvas yra labai geras, su vaikais jis būna, tik finansiniu klausimu nelabai, bet nieko, aš stipri“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų