REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
„Grammy“ apdovanojimų akimirka (tv3.lt fotomontažas)

Vakar Los Andželą sudrebino kasmetiniai „Grammy“ muzikos apdovanojimai, per kuriuos paaiškėjo metų geriausi ir mylimiausi atlikėjai.

18

Vakar Los Andželą sudrebino kasmetiniai „Grammy“ muzikos apdovanojimai, per kuriuos paaiškėjo metų geriausi ir mylimiausi atlikėjai.

REKLAMA

JAV kantri muzikos dainininkė Kacey Musgrave pelnė pagrindinį šių metų „Grammy“ apdovanojimą – per 61-ąją „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją, sekmadienį surengtą Los Andželo arenoje „Staples Center“, jai buvo įteiktas statulėlė už geriausią metų albumą.

K. Musgraves albumas „Golden Hour“ taip pat laimėjo geriausio kantri muzikos albumo kategorijoje.

Dainininkė padėkojo savo vyrui, padėjusiam paversti šį albumą tikrove. Ji taip pat padėkojo kitiems nominuotiems artistams ir sakė, kad „laimėjimas nedaro mano albumo nė kiek geresnio negu kieno nors kito“.

Be to, ji padėkojo savo jaunesnei seseriai už nuotraukas albumo viršeliams ir jų dizainą.

Ši „Grammy“ ceremonija buvo labai sėkminga K. Musgraves: dainininkė taip pat gavo du kitus apdovanojimus – už geriausią kantri muzikos solinį pasirodymą ir geriausią kantri muzikos dainą.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat dukart atliko savo dainas per transliaciją geriausiu eterio laiku, įskaitant kūrinį, skirtą šio muzikos stiliaus superžvaigždei Dolly Parton.

REKLAMA

Dėmesio centre buvo hiphopo atlikėjai ir daugybė talentingų moterų. Kiti pagrindiniai apdovanojimai atiteko popmuzikos divai Lady Gaga, rokerei Brandi Carlile ir reperiui „Childish Gambino“. Pastarasis pelnė iš viso tris prizus už savo susimąstyti verčiantį hitą „This Is America“, pripažintą geriausia metų daina.

Našvilyje kuriančios muzikantės trečiasis studijinis albumas patyrė didelę konkurenciją su tokiais muzikos industrijos sunkiasvoriais kaip reperiai Kendrickas Lamaras ir Drake'as.

Ji taip pat įveikė kitas artistes, įskaitant Cardi B, Janelle Monae ir B. Carlile.

M. Obama savo ruožtu sužavėjo publiką, kai drauge su Lady Gaga, popmuzikos žvaigžde Jennifer Lopez, vedėja Alicia Keys ir aktore Jada Pinkett Smith išėjo į sceną ir perskaitė kalbą, pabrėždama socialinės įvairovės ir moterų lygybės svarbumą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje ceremonijos dalyje, per kurią buvo įteikta daugiau kaip 80 prizų, B. Carlile – į daugiausiai apdovanojimų šiemet pretendavusi moteris – pelnė savo pirmąjį „Grammy“ Amerikos folkmuzikos kategorijose.

Tuo metu Lady Gagai buvo įteiktas „Grammy“ už geriausią popmuzikos dueto ar grupės atlikimą už jos emocingą hitą „Shallow“ iš muzikinės melodramos „Taip gimė žvaigždė“.

Ši daina taip pat pelnė pripažinimą vizualinės medijos kategorijoje, o Lady Gaga gavo trečią prizą už geriausią solo atlikimą už dainą „Joanne“.

„Labai didžiuojuosi, kad prisidėjau prie filmo, atkreipiančio dėmesį į psichikos sveikatos problemas“, – sunkiai tramdydama ašaras sakė Lady Gaga, padėkojusi savo dueto partneriui Bradley Cooperiui.

„Su tuo susiduria daug atlikėjų, ir turime rūpintis vienas kitu“, – pridūrė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų