REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Kristina Jurevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt)

Šį sekmadienį laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė pakvies žiūrovus susipažinti su ką tik praūžusio „X faktoriaus“ finalininke Kristina Jurevičiūte, savo balsu ir jausmingumu pavergusia tūkstančius.

58

Šį sekmadienį laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėja Kristina Rimienė pakvies žiūrovus susipažinti su ką tik praūžusio „X faktoriaus“ finalininke Kristina Jurevičiūte, savo balsu ir jausmingumu pavergusia tūkstančius.

REKLAMA

Žiūrovai scenoje ją matė visokią: ir drovią, ir susigraudinusią, ir įžūliai seksualią, tokia yra Kristina – daugialypė, tačiau visada nuoširdi.

Namuose ir scenoje ji lyg du skirtingi žmonės, tai patvirtins jos širdies draugas, grupės „8 kambarys“ vokalistas Karolis, visą „X faktoriaus“ kelią žengęs šalia, palaikydamas sunkiausiomis akimirkomis, kurių, Kristina neslepia, buvo nemažai.

Statulėlė – tik laiko klausimas

Laidos viešnia Kristina prisimins liūdnas minutes, kai norėjosi viską mesti, apimdavo panika. Nesuklystume pavadinę ją perfekcioniste – Kristina visada siekia geriau, daugiau ir pavydi tiems, kurie gal ir neturi tiek talento, bet turi vidinį užtaisą, įteigiantį, kad jie gali, jie kieti. Tačiau šiandien, net ir neatsikračiusi abejonių savimi, ji drąsiai taria – tai buvo įdomiausias įvykis jos gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjos paklausta, kuo laiko trečią vietą – laimėjimu, o gal atvirkščiai – Kristina neslėps: ji negali būti pralaimėjusi, žiūrovų ir gerbėjų dėmesys neleidžia jai tuo abejoti.

REKLAMA

Kristinos draugas Karolis šių metų MAMA apdovanojimuose buvo nominuotas, tačiau taip pat negavo tos saldžios laimėtojo šlovės.

„Didžiausias apdovanojimas – gerbėjai, einantys į koncertus, o statulėlė – tik laiko klausimas“, – neabejoja pora.

Duetas gyvenime ir scenoje?

Draugauti dviem scenos žmonėms ne visada paprasta, tad laidos vedėja Kristina Rimienė paklaus, kaip porai sekasi įveikti pavydo jausmą, o gal jo nė nebūna? „Būna pavydo scenelyčių, mažyčių“, – juoksis dainininkė. „Problemas kuriu aš, Karolis jas taiso“. Tačiau per beveik vienerius draugystės metus mažos problemos niekuomet neįsiplieskė į didelį gaisrą.

REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad jiedu vienas kitą papildo, todėl laidos vedėja pasidomės, gal galima tikėtis judviejų dueto ir ant scenos?

Tokių minčių yra, atsakys Kristina, jau dabar ji padeda grupei „8 kambarys” – moko juos vokalo, o Karolis juokauja, kad šioje srityje jis tuoj aplenks draugę.

Meilės dėlionė

Šios „Pasaulis pagal moteris“ laida skirta meilei, tad pora, paklausta apie tai, kas gi yra meilė, bus atvira: tai svarbiausias dalykas gyvenime, vedantis visus į priekį. Tai maži dalykai, susidedantys į didelę dėlionę. Valentino dieną jiedu švenčia kada tik nori – juk meilei progų nereikia.

Įsimylėjėliams, nedrįstantiems prabilti apie savo jausmus arba sukantiems galvas, kaip žengti tą lemtingą žingsnį – pasipiršti savo mylimajai – laidos vedėja K. Rimienė rubrikoje „Floristinis desertas“ pasiūlys išties ypatingą dovaną.

Ji atskleis, kaip šių metų romantikų pasirinkimas – mieganti rožė – gali tapti puikiu amžinos meilės simboliu, savo žiedlapiuose slepiančiu deimantą. Tokia rožė, anot vedėjos, kalbės už nedrįstantį ištarti „aš tave myliu“, o mergina, radusi žiedlapiuose deimantą, supras, kad vaikinas atiduoda jai savo širdį. Tad nepraleiskite šio sekmadienio laidos „Pasaulis pagal moteris“ – juk meilė kalba skirtingomis kalbomis ir būdais, tačiau jos niekada nebūna per daug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų