REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Meghan Markle ir jos įbrolis Thomas Markle jaunesnysis (tv3.lt fotomontažas)

Dar sausio mėnesio pabaigoje paaiškėjo, kad hercogienės Meghan Markle įbrolis sulaikytas dėl vairavimo išgėrus.

66

Dar sausio mėnesio pabaigoje paaiškėjo, kad hercogienės Meghan Markle įbrolis sulaikytas dėl vairavimo išgėrus.

REKLAMA

Neseniai vyras atvyko pasiaiškinti ir į teismą.

T. Markle jaunesnysis sausį ne tik pažeidė kelių eismų taisykles, bet ir vairavo neblaivus. Pasak policijos pranešimų, tai, kad Thomas buvo neblaivus, matėsi net ir plika akimi. Tai netrukus pasitvirtino – jo kraujyje rasta 1,1 promilės.

Teisme Thomas pateikė kitą teoriją. Vyras aiškino, kad yra ne girtas, o apsvaigęs nuo vaistų, kuriuos vartoja nuo kojos skausmo.

Vėliau jis paaiškino, kad prieš įvykį buvo bare su savo sužadėtine Darlene Blount – jiedu ten susipyko ir ji atsisakė iš jo išeiti.

„Kai pagaliau atsisėdome į mašiną, ji ir toliau buvo labai pikta, o grįžus namo – pratrūko. Nenorėjau, kad viskas pasidarytų dar blogiau, todėl susirinkau savo daiktus ir išvažiavau. Tai priežastis, kodėl vairavau taip vėlai“, – teigė jis. Vėliau T. Markle jaunesnysis paaiškino, kodėl pareigūnui pareikalavus paeiti tiesia linija, jis šiam pasakė, kad to padaryti negali. „Dėl to ir buvau sulaikytas“, – sakė jis.

Tiesa, tai – jau ne pirmas kartas, kai Markle įbrolis turi nemalonumų su policija dėl svaigalų. Dar 2017-aisiais jis buvo suimtas už tai, kad neva ginklu grasino savo tuometinei merginai, o dabar – sužadėtinei, Darlene Blount.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų