REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Emilija Gogolytė (V. Morkvėno nuotr.)

Nacionalinėje atrankoje debiutavusi 19-metė dainininkė Emilija Gogolytė džiaugiasi sėkmingai įveikusi pirmąjį etapą. Jau šį šeštadienį su daina „Riddle“ atlikėja pasirodys pirmajame nacionalinės atrankos pusfinalyje, kuris bus transliuojamas tiesiogiai, rašoma pranešime spaudai.

5

Nacionalinėje atrankoje debiutavusi 19-metė dainininkė Emilija Gogolytė džiaugiasi sėkmingai įveikusi pirmąjį etapą. Jau šį šeštadienį su daina „Riddle“ atlikėja pasirodys pirmajame nacionalinės atrankos pusfinalyje, kuris bus transliuojamas tiesiogiai, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Emilija tiki savo šansais iškeliauti į Tel Avivą gegužę ir tikisi, kad TV žiūrovai ją palaikys. Mergina džiaugiasi savo pirmu rimtu debiutu ir sako norinti sulaužyti stereotipus, esą jaunas atlikėjas – per silpnas atstovauti savo šaliai tarptautiniame konkurse, kurį kasmet stebi milijonai.

Ką pačiai atlikėjai reiškia toks debiutas? „Tai yra mano svajonės išsipildymas“, - lakoniškai sako ji, ir tuomet paaiškina, kad prieš ketverius metus dar nedrąsiai svajojusi apie „Eurovizijos“ sceną ir tokią svajonę įvardijusi garsiai, ji šiemet sėkmingai dalyvauja nacionalinėje atrankoje. Praėjusi pirmąjį atrankų etapą, dainininkė pateko į pusfinalius, kurie bus transliuojami tiesiogiai jau nuo šio šeštadienio. Dainininkė tiki, kad sėkmė jos neaplenks ir pusfinalių metu, mat ruošdamasi pasirodymui ji įdėjo daug pastangų.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai dar vienas rimtas ir užtikrintas žingsnis populiarumo link. Man tai be galo daug reiškia, nes galiu save realizuoti“, - pasakoja Emilija.

Mergina taip pat džiaugiasi, kad jos dalyvavimas nacionalinėje atrankoje labai suartino su šeima ir artimaisiais. „Man labai svarbu turėti tvirtus ir artimus ryšius su šeima. Ypač pastaruoju metu jaučiu jų palaikymą. Tai suvienijo mūsų šeimą, nes „Eurovizija“ tapo mūsų bendras tikslas, kurio siekiame kartu“, – atviravo kūrinį „Riddle“ atliksianti Emilija.

REKLAMA

Emilija dainuoja daug metų – jai nėra naujas operinis dainavimas, tačiau ne mažiau merginą žavi ir popscena.

Paklausta, kaip vertina savo pasirodymą ir šansus būsimuose pusfinaliuose, atlikėja sakė besidžiaugianti, kad žiūrovai ir komisija už ją balsavo. Tai, anot jos, buvo daugiau nei tikėjosi.

„Tikrai nesitikėjau, kad mane taip palaikys. Būdama scenoje stengiausi negalvoti, kaip viskas bus toliau. Tiesiog mėgavausi tuo, ką tuo metu dariau ir mane tai labai džiugino. Kai pamačiau balsavimo rezultatus, labai nudžiugau, tiesiog šokinėjau iš laimės. Man puikiai pavyko pirmame etape, vadinasi, turiu eiti pirmyn ir nepasiduoti. Tai tarsi mano svajonės pradžia. Noriu nueiti kaip įmanoma toliau“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Emilijai – 19 metų. Paprašyta papasakoti, kaip ji įsivaizduoja savo savijautą laimėjimo atveju milžiniškos arenos scenoje, dainininkė nesutrinka. Ji įsitikinusi, kad jaustųsi drąsiai ir užtikrintai. Tiesa, mergina sako taip pat norinti paneigti ir nusistovėjusius stereotipus, kad Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovauti gali tik itin patyrę atlikėjai.

„Reikia sulaužyti standartus. Naujokai gali ir nustebini, ir surengti itin patrauklų publikai pasirodymą. Norėčiau, kad žiūrovai atidžiai stebėtų pasirodymą ir pamatytų, kiek širdies ir darbo į jį įdėta. Ne tik senbuviai gali lipti į didžiąją sceną, ne tik senbuviai turi teisę laimėti „Euroviziją“, - įsitikinusi Emilija.

Paprašyta papasakoti, kokią žinutę publikai neša savo euroviziniu kūriniu „Riddle“, Emilija pasakojo gerbėjams norinti perduoti, kad meilė – nenuspėjama gyvenimo mįslė, kurią ne visi žmonės gali įminti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų