REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Donatas Montvydas (nuotr. Organizatorių)

Prasidėjus pavasariui vienas garsiausių šalies dainininkų Donatas Montvydas su itin intymia programa leisis į koncertinį turą per šešis Lietuvos miestus, iš kurių daugumoje jau seniai buvo.

46

Prasidėjus pavasariui vienas garsiausių šalies dainininkų Donatas Montvydas su itin intymia programa leisis į koncertinį turą per šešis Lietuvos miestus, iš kurių daugumoje jau seniai buvo.

REKLAMA

Pasak dainininko, tokį sprendimą paskatino užplūdusios gerbėjų žinutės, rašoma pranešime spaudai.

„Kaip šiais laikais labai paprasta bendrauti su savo gerbėjais socialiniais tinklais, lygiai taip pat lengva ir išsiaiškinti, kuriuose miestuose žmonės pasiilgo labiausiai. Taigi su komanda visa tai apibendrinome ir skelbiame, kad jau kovo mėnesį apsilankysime miestuose, kurie manęs pasiilgo labiausiai“, – juokaudamas teigia dainininkas.

Pasakodamas apie gerbėjų laiškus, garsus vyras neslepia – jų būna įvairiausių ir ne į visus pavyksta atsakyti.

„Žmonės, kurie seka mano muzikinę veiklą, savo žinutėmis į tai ir reaguoja. Jeigu prasideda koncertai – būna nusivylusių, kad neatvyksiu į vieną ar kitą miestą. Jeigu kalba pasisuka apie dainose siunčiamas žinutes – sulaukiu įvairiausių prisipažinimų. Kartais būna sunku į visa tai reaguoti, bet stengiuosi padėti žmonėms, patarti ar pasidalinti asmenine patirtimi“, - atvirauja Donatas.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio mėnesį, per šventes, surengus koncertus trijuose didžiuosiuose miestuose, atlikėjas teigia sulaukęs daugybės žinučių su raginimais pasirodyti ir jau seniai aplankytuose miestuose. Daug negalvojęs, dainininkas nusprendė pavasarį pradėti nauja akustine programa šešiuose Lietuvos miestuose.

REKLAMA

Jau kovo 2 d. D. Montvydas su dešimt metų scenoje kartu su juo pasirodančiu pianistu Mariumi Leskausku apsilankys Klaipėdos koncertų salėje, kovo 4 d. muzikantai pasirodys Panevėžo Bendruomenių rūmuose, 10 d. Šiaulių „Saulės“ koncertų salėje, 14 d. Marijampolės kultūros centre, 15 d. Kauno renginių Oazėje, o itin romantišką koncertinį turą kovo 16 d. užbaigs Mažeikių kultūros centre.

„Kartu su Mariumi ruošiame tai, ką būtų galima prisiminti ilgam. Žinoma, nieko nenustebinsiu, kad atliksiu per ilgą laiką sukurtus savo kūrinius, žinoma, kai kurie iš jų suskambės kitaip. Koncertuose stengsimės klausytojus ir šiek tiek nustebinti, bet tai paliksiu intrigai“, - teigia dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų