REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai matė paskutiniąją „X Faktorius“ laidą. Projekto superfinale susikovė trys geriausi šou dalyviai.

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai matė paskutiniąją „X Faktorius“ laidą. Projekto superfinale susikovė trys geriausi šou dalyviai.

REKLAMA

Didžiule balsų persvara grupė „Good time boys“ laimėjo ne tik šlovę ir pripažinimą, bet ir pagrindinį projekto prizą – 15 tūkst. eurų.

„Trūksta žodžių, netikėjome, nežinau, daug emocijų. Dabar švęsime, norisi eiti pas žmones, kurie mumis tikėjo. Dėkoju televizijos žiūrovams. Jau galime ruoštis į Maroką, pirksim techniką, įrašysime savo dainą“, – kalbėjo grupės vokalistas Gabrielius Šurna.

Antroje vietoje likęs Rimvydas Matukynas-Antturi po finalo atrodė ypač atsipalaidavęs: „Tai yra projektas ir aš laimėjau antrąją vietą, bet be viso to, aš laimėjau labai daug. Be jokių abejonių, savimi pasitikiu ir manau, kad gyvenime esu laimėtojas. Pasižiūrėsime, kas bus po metų ar dviejų, aš manau, kad šiandien laimėjau daugiausiai.

Niekas man nepakišo kojos, viską padariau teisingai, taip, kaip norėjau, todėl savimi didžiuojuosi. Esu labai laimingas, tai nėra nesėkmė, išeinu pakelta galva, nes pats pranokau save.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, trečiojoje vietoje pasilikus Kristina Jurevičiūtė neslėpė apmaudo. Praėjusioje „X faktoriaus“ tiesioginėje transliacijoje pradėjus dainuoti Jennifer Hudston dainą „You're gonna love me“ viskas ėjosi sklandžiai, tačiau dainos viduryje dingo atlikėjos balsas ir liko girdėtis tik muzika, tada Kristina pasižadėjo sau, kad ją atliks dar kartą – finalo metu: „Norėjau padainuoti tą dainą. Apmaudu, kad niekas jos ir neišgirdo, nes pradžioje sutrukdė mikrofonas, o dabar netekau galimybės vėl jos atlikti.“

REKLAMA

„X faktoriaus“ laida pateikė daugybę staigmenų savo atlikėjus pamilusiems gerbėjams, projekto dalyviai žiūrovams paruošė skirtingus pasirodymus ir duetus kartu su Lietuvos muzikos žvaigždėmis.

Kristina superfinale sudainavo vieną gražiausių visų laikų meilės dainų – Celine Dion hitą „My heart will go on“. Vienai balsingiausių šou dalyvių kompaniją scenoje palaikė grupės „120“ vaikinai. Jie kartu paruošė reperio Eminemo hitą.

Žiūrovų laukė netikėtas duetas, „Good time boys“ su „X faktoriaus“ teisėju Sauliu Urbanavičiumi-Samu atliko visus rekordus sumušusią Jazzu dainą „Wild“.

Antturi superfinale uždainavo su Ieva Zasimauskaite. Duetas atliko Lietuvą „Eurovizijoje“ atstovavusią dainą „Kol myliu“. Jautrus pasirodymas patiko nuoširdžių emocijų pasiilgusiems žiūrovams.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų