REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
72
X faktoriaus finalas (tv3.lt fotomontažas)

Jau šį sekmadienį paaiškės, kas taps šeštojo populiariausio muzikinio projekto „X faktoriaus“ nugalėtoju. Dėl šlovės ir 15 tūkst. eurų pagrindinio prizo susikaus Kristina Jurevičiūtė, Rimvydas Matukynas-Antturi ir vaikinų grupė „Good Time Boys“.

72

Jau šį sekmadienį paaiškės, kas taps šeštojo populiariausio muzikinio projekto „X faktoriaus“ nugalėtoju. Dėl šlovės ir 15 tūkst. eurų pagrindinio prizo susikaus Kristina Jurevičiūtė, Rimvydas Matukynas-Antturi ir vaikinų grupė „Good Time Boys“.

REKLAMA

Pasiteiravus, kaip jaučiasi prieš žūtbūtinę kovą vienintelė finalininkė mergina – Kristina – ši tvirtino, kad yra pasiryžusi padaryti viską.

„Aš labai laukiu finalo, bet kaskart, kai apie jį tik pagalvoju, mano pilve ima trepsėti drambliukai“, – jaudulio neslėpė ji.

Šįkart finalo dalyviai pristatys po tris dainas – per vieną savaitę paruošti tris skirtingus ir sudėtingus kūrinius bei pasirodymus tikrai nėra lengva, tačiau Kristina išlieka rami.

„Viskas visada priklauso nuo dainų, vienas išmokti yra lengviau ir jos pačios „zubrinu“. Šiandien važiuoju į pirmąją repeticiją. Labai daug repeticijų (ir taip pavargusio balso nevarginimo sumetimais) vyksta mano galvoje – dainas mokausi mintyse“, – juokėsi Kristina.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, mergina prasitarė, kad naktimis miegoti darosi vis sunkiau ir sunkiau: „Vakarais kartais lengvai užmiegu žiūrėdama filmą, bet kartais tenka gerti ir raminančius preparatus, bandau vyti blogas mintis į šalį“, – teigė ji.

REKLAMA

Atiduos visas jėgas

Sėkmingai į finalą patekęs Antturi antrino Kristinai – prieš didįjį finalą jis jaudinasi, tačiau koncentruojasi į muziką. „Noriu kuo geriau pasiruošti, nes šis sekmadienis yra paskutinis. Jau atlieku reziumė viso projekto ir esu labai laimingas, tiesiog noriu dar kartą užlipti ir padainuoti Lietuvai“, – sakė jis.

„Ruošiuosi beveik taip pat, kaip visada... Žodžiai man visada buvo peilis, jų labiausiai nemoku, o visa kita klostosi sklandžiai. Kadangi projekto metu jau yra tekę ekstremaliomis sąlygomis paruošti dainas, todėl šis sekmadienis man neatrodo išskirtinis. Du kartus kovojau išlikime, todėl net porai savaitgalių ruošiau tris dainas. Stengiuosi nesibaiminti ir dirbti“, – ramus išliko Antturi.

REKLAMA
REKLAMA

Artėjant finalui atlikėjas taip pat neslėpė, jog nerimas trukdo pailsėti ir išsimiegoti, tačiau jis atradęs veiksmingus metodus.

„Jei nepavyksta užmigti, padeda pasivaikščiojimai, pokalbiai su artimaisiais ir arbatos. Be abejo, nerimo labai daug, bet nebenoriu jaudintis, noriu džiaugtis, nes esu labai laimingas ir manau, kad tiek mano gyvenimas, tiek dalyvavimas projekte, yra nuostabūs dalykai, noriu jais džiaugtis, o ne jų bijoti“, – sakė dainininkas.

Jaučiasi drąsiai

Grupės „Good Time Boys“ nariai tvirtino, kad pasitiki savo jėgomis, tačiau mintys apie didįjį finalą jų nepalieka. „ Didelės baimės ar kinkų drebėjimo tikrai nėra, bet tuo pačiu negalime teigti, jog visiškai apie tai negalvojam. Mintys ramios, labiau galvojame ne apie laimėjimo ar pralaimėjimo šansus, bet apie tai, kaip kuo energingiau, šilčiau ir stipriau perduoti savo jausmus per grojamas bei dainuojamas natas projekto žiūrovams“, – sakė jie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai tvirtino, kad finalui ruošiamų dainų kiekis jų tikrai negąsdinai – jiems yra tekę paruošti ir po 10, ir po 20 dainų.

„Spaudimo nėra, bet sekmadienio laidos svarbą žodžiais nupasakoti būtų labai sudėtinga, tad į tas tris dainas krauname didžiulę dalį savo muzikinės aistros bei sugebėjimų. Na, dainos, kurias atliksime sekmadienį yra girdėtos, viena iš jų radijose skamba jau net kelis dešimtmečius, todėl su žodžių įsiminimui problemų neiškilo. Repeticijose praleidžiame bent porą valandų per dieną“, – teigė „Good Time Boys“.

Su jauduliu ir nerimu vaikinai susitvarko itin lengvai. Tiesa, tam įtakos turi ir tai, jog jie ant scenos pasirodo ne po vieną, o visi kartu.

„Nėra taip, jog susėdame ir sakom „Raminamės, susitvarkome galvose bibliotekas, ramiau kvėpuojam ir ruošiamės“. Nusiteikimas kyla natūraliai, tiesiog iš tarpusavio aurų pajautimo, pažinojimo, kartais iš paprasčiausių žvilgsnių. Būna, apsikabiname, nusijuokiame ir tariam – „Bet kokiu atveju viskas bus gerai. Jau dabar viskas yra labai gerai“. Užmiegame ramiai, spėjame per dienas išsikrauti repeticijose ir nuo savo nesąmonių“, – juokėsi jie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų