REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
154
Tadas Rimgaila ir „Flying Saucer Gang“ (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienio vakarą Kauną sudrebino kasmetiniai „M.A.M.A. 2018“ muzikos apdovanojimai.

154

Penktadienio vakarą Kauną sudrebino kasmetiniai „M.A.M.A. 2018“ muzikos apdovanojimai.

REKLAMA

Jų metų hip hipo grupe buvo išrinkta „G&G Sindikatas“, vis dėlto kylančiai grupei, ir taip pat šiam titului nominuotai grupei „Flying Saucer Gang“ tai nepatiko.

„Noriu perduoti didelius linkėjimus ir didelę pagarbą „G&G Sindikatui“, bet „M.A.M.A.“ apdovanojimai, užleiskit vietą naujiems, tiems, kas to nusipelno“,– scenoje kalbėjo vienas grupės narių, Remigijus Daškevičius.

Vėliau panašiais žodžiais socialiniuose tinkluose pasidalijo ir atlikėjas Free Finga. „Aš drįstu teigti, kad ne G&G yra metų hiphopas, metų albumas, kad ne Dynoro remiksas yra metų daina. Per metus mūsų scena pasikeitė drastiškai, ir pakvietimas ant scenos it dekoracijos, nėra pakankamas to įvertinimas (F$G yra metų proveržis, net lo*** aišku). Bet tai pasikeis tada, kai jūs, klausytojai, parodysit savo streamais, ėjimais į koncertus ir palaikymu. Mes ne ateinam, mes jau atėjom, ir dalint seniams apdovanojimus iš mandagumo yra juokinga. Ne apdovanojimuose esmė, čia šou, bet linkiu šiemet palaikyt jaunus atlikėjus savo ausim ir piniginėm, tada bus neįmanoma paneigti, kad šita banga yra įtakinga, ir tik taip muzikos kokybė gerės. Didžiausi linkėjimai metų hiphopo grupei „Despotin Fam“, proveržiui „Flyer Saucer Gang“, grupei „Garbanotas“, ir dainoms, kurios nebuvo nominuotos vietoje Dynoro“,– socialiniuose tinkluose nuomonę išreiškė Free Finga.

Savo nuomone apie tokius žodžius pasidalijo TV laidų vedėjas Tadas Rimgaila. „Facebook“ asmeninėje paskyroje jis rašė:

REKLAMA
REKLAMA

„Gal ir nereiktų man kišti savo nosies, kur nereikia, ir, turbūt, pagal juos irgi būsiu priskirtas prie senių, bet... Aš apie tuos „ale“ jaunuosius žvaigždynus, kurie čia garsiai reiškiasi, kad nebuvo apdovanoti, ir seniam laikas pasitraukti!

REKLAMA

Vaikučiai, neplautom burnom, riebaluotais plaukais, užsidėję ant savęs tai, ką radot prie kažkurio konteinerio, visų pirma turėkite pagarbos vyresniems bendrai, o ypač tiems „seniams“, kurie per daug metų tikrai nuveikė daug, o be to, ir davė Jums pavyzdį, ar gerą, ar blogą, visiškai nesvarbu!

Tai, kad jūs „apsitorčinę“ sukūrėte kažkokį debilišką pavadinimą sau ir parašėt vieną kitą dainą, kurią suprasti gali tik pats gerai apsinešęs, tai dar nereiškia kad jau kažką pasiekėte! Paskaičiau Jūsų vepezones ir patys gerai pasakėte, ateikite į koncertus, sumokėkite mums pinigėlių! Mikimauzai jūs, vat jums ir atsakymas, jūs įdomus tik nedidelei saujelei žmonių, kurie ateina Jūsų paklausyt, o gal net neklausyt, o tiesiog nusirauti ten, kur tai darote jūs!

REKLAMA
REKLAMA

Sukūrę vienadienę dainelę norit būti pripažinti, pamirškite! Žmonės, kurie kūrė n metų, tik po n metų buvo įvertinti! Taigi ir toliau kurkite, darykite ir galbūt vieną dieną būsite įvertinti ir Jūs! Bet šiai dienai, vien už tai, kad esate, niekas Jums apdovanojimo neįteiks, nes tiesiog nesat dar nieko tokio nuveikę! Jau gailiuosi parašęs šį post'a, nes jūs ir jo vargu ar esate verti, vien už nepagarbą kitiems?! Peace“.

Jam pritarė ir ne vienas žinomas žmogus, tarp kurių – ir Inga Jankauskaitė. „Paauglystė gi. Bus sunku, o vis tiek teks suvokt, kad bet koks apdovanojimas yra dar didesni lūkesčiai ir reikalavimai sau. O tai pekla ir romantikos tame jokios. Nes jau nebegali grybo pjaut ir teisintis jaunyste“, – rašė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų