REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną sekmadienį „X faktorių“ palieka vis ryškesni talentai. Žaibišku greičiu artėjant superfinalui dalyviams išeiti tampa vis sunkiau.

Kiekvieną sekmadienį „X faktorių“ palieka vis ryškesni talentai. Žaibišku greičiu artėjant superfinalui dalyviams išeiti tampa vis sunkiau.

REKLAMA

Šį vakarą žiūrovai sprendė, kurio dalyvio pasirodymas geriausias ir kas yra verčiausias likti. Deja, be galimybės dalyvauti superfinale liko dar vienas dalyvis.

Šįkart po dvi dainas TV3 televizijos žiūrovams paruošė likę stipriausi keturi dalyviai: Sauliaus Prūsaičio mokiniai „Good Time Boys“, Justės Arlauskaitės-Jazzu komandos narė Kristina Jurevičiūtė, bei Marijono Mikutavičiaus vaikinų kategorija – Rimvydas Matukynas-Antturi, Lukas Zažeckis.

Trijų valandų trukmės šou nepraėjo be ugnies, lazerių, įspūdingų šviesų. Projekto dalyviai scenoje atliko ne tik šių dienų topuose karaliaujančias dainas, bet ir laiko patikrintus hitus.

REKLAMA
REKLAMA

„X faktoriaus“ laida pateikė staigmenų tiek savo atlikėjus pamilusiems gerbėjams, tiek patiems projekto dalyviams.

Tradiciškai dalyvių likimą tiesioginėse „X faktoriaus“ laidose nulėmė projekto žiūrovai. Jie buvo kviečiami aktyviai balsuoti ir palaikyti savo favoritus. Šį vakarą muzikinio šou gerbėjai išvydo keturių dalyvių skirtingus pasirodymus, kuriuose netrūko nei talento, nei scenos staigmenų.

REKLAMA

Mažiausiai žiūrovų balsų surinko Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Marijono Mikutavičiaus mokiniai: Kristina Jurevičiūtė ir Lukas Zažeckis. Dalyviai turėjo atlikti išlikimo dainas, pirmasis savo jėgas išbandė Lukas. Antroji pasirodė Kristina, atlikusi jausmingą Lady Gagos dainą „Shallow“ sulaukė didžiulių žiūrovų ovacijų.

Po įtemptos kovos teisėjai išsakė savo nuomonę. Už Lukutį balsavo Marijonas Mikutavičius, už Kristiną – Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbanavičius-Samas.

„Visada norisi būti visiems geram, labai įdomu, kokie yra žiūrovų balsai, tačiau jei juos atskleisime, gali būti avarija. Dėkoju Lukučiui, už žavesį ir šypseną, bet scenoje turi būti Kristina“, – paskutinis iš teisėjų pasisakė Samas.

Šou paliko Lukas.

Su dideliu džiaugsmu į „X faktoriaus“ superfinalą keliauja Kristina Jurevičiūtė, „Good Time Boys“, Rimvydas Matukynas-Antturi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų