REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
86
Simona Milinytė (nuotr. Organizatorių)

Simona Milinytė, žinoma kaip Simonna, gavusi prodiuserių leidimą suskubo su savo gerbėjais pasidalinti vienu iš savo naujųjų projektų. Lietuvė aktorė ir dainininkė buvo pakviesta būti viena iš atlikėjų, kurie bus dalis naujo dokumentinio filmo „Mirroring Michael Jackson“ skirto pagerbti legendinį popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną.

86

Simona Milinytė, žinoma kaip Simonna, gavusi prodiuserių leidimą suskubo su savo gerbėjais pasidalinti vienu iš savo naujųjų projektų. Lietuvė aktorė ir dainininkė buvo pakviesta būti viena iš atlikėjų, kurie bus dalis naujo dokumentinio filmo „Mirroring Michael Jackson“ skirto pagerbti legendinį popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną.

REKLAMA

Simona kartu su keletą kitų Amerikoje žymių atlikėjų atliks popmuzikos karaliaus dainas. Visos dainos bus prodiusuojamos Alex Al, kuris buvo Michaelo Jacksono grupės narys, atlikėjo bosistas bei kartu su M. Jacksonu koncertavo daugiau net dešimt metų. Filmo prodiuseriai jau gan ilgai dirba prie šio didžiulio projekto. Dokumentiniame filme bus įamžinti ištikimiausi M. Jacksono gerbėjai, kolegos, draugai, bus rodomi išskirtiniai legendinio atlikėjo vaikystės, repeticijų bei gyvenimo kadrai. Keli žymūs atlikėjai buvo pakviesti filme atlikti oroginalias dainas ir nusifilmuoti filmo klipuose. Tarp prie filme dalyvauti pakviestų atlikėjų yra ir lietuvė Simonna – Simona Milinytė.

„Simonna puikiai tiko mūsų projektui. Ji ir MJ turi daug panašumų. Kaip ir Michael Jackson, Simona pradėjo dainuoti nuo labai jauno amžiaus. Ji yra labai atsidavusi savo karjerai, be galo darbšti mergina, kuri ne tik siekia karjeros, bet ir yra aplinkos mylėtoja, gyvūnų teisių aktyvistė. Dar vienas panašumas tarp jos ir MJ yra tas, kad jie yra labai teisingi, dori, be to ir iškalbingi žmonės, kurie visada gerbia visų rasių žmones, visur ir visada palaiko kitus, – sako filmo prodiuserė Kira. – Kai M. Jackson mirė, jo gerbėjai prarado viską. Daugybė žmonių iki dabar jaučia didžiulę tuštumą širdyse. Tuo metu visi atsigręžė į atlikėjus tikėdamiesi, kad jie sugebės atkurti tą dvasią. Mes tikime, kad yra daug dar neišpasakotų istorijų. Atlikėjai dainuos jo dainas, kurios bus atliekamos muzikos klipuose. „Būti juo – tai gerbti jį“ yra mūsų šūkis.“

REKLAMA
REKLAMA

„Man tokia garbė! – džiūgavo Simonna. – Aš visą gyvenimą buvau ir esu didžiulė Michaelo Jacksono gerbėja. Juk jis popkaralius! Augdama iš brolių visada gaudavau albumus, knygas, filmus apie MJ. Aš vis dar negaliu patikėti, kad man buvo pasiūlyta būti tokio filmo dalimi! MJ dainos prodiusuojamos Alex, kuris šitiek metų koncertavo, įrašinėjo dainas su MJ. Būti filmo klipe, būti dalis tokio projekto – man tai svajonės išsipildymas! Juk aš augau klausydamasi jo albumų ir žiūrėdama filmus apie jį, o dabar aš būsiu viename iš jų! Net ne bet kokiame dokumentiniame filme, o tokiam, kurį prodiusuoja patys MJ muzikantai ir jo artimieji! Aš vis dar negaliu patikėti.“

REKLAMA

Filmas jau yra pradėtas filmuoti. Prie projekto dirba režisierius Christopher Broughton, prodiuserė Kira Madallo Sesay, žymusis bosistas Alex Al, bei keletas kitų gerai žinomų vardų. Tačiau didžiausi vardai žmonių, kurie irgi prisidės prie šio projekto dar paskelbti nėra. Tai prodiuseriai žada padaryti jau labai greitai. Atskleidžiama yra tai, kad viena iš projekto dalyvių bus ir moteris, žymi dainininkė, kuri ir yra žmogus atradęs M. Jacksono talentą, dar ankstyvoje vaikystėje.

Filmo prodiuseriai jau greitai žada pradėti ir muzikinius įrašus. Simona sako, kad tai jai bus didžiausias išbandymas. „Niekas, niekas neprilygs Michaelui. Nėra atlikėjų, kurie sugebėtų jo dainas padaryti geriau. Juk kopija niekada nebus geresnė už originalą! Tą žino visi. Todėl prilygti Michaelui net nebandysiu nei aš, nei kito filme dalyvaujantys atlikėjai. Man tai didžiulis iššūkis. Rodos, kuo daugiau dirbsiu, tuo labiau pagerbsiu muzikos karalių Michael Jackson,“ – sako Simona Milinytė.

Simona, bei likusi filmo komanda jau žino ir kitus atlikėjus, žymius aktorius kurie prisijungs prie šio projekto. Tačiau oficialiai paskelbtos kitos pavardės bus kiek vėliau: „Darbai jau pradėti. Filmo prodiuseriai jau filmuoja išskirtinius reportažus, gerbėjų interviu, bei įvairius klipus. Netrukus pradėsime ir muzikinius įrašus. Jau žinau ir keletą kitų labai žymių žmonių, su kuriais dirbsiu prie šio projekto. Negaliu sulaukti, kol vardai bus paskelbti. Galiu tik pasakyti, kad esu didelė gerbėja keleto žmonių, kurie bus mano kolegos šiame filme. Tai vieni žymiausių atlikėjų visame pasaulyje. Esu tikrai nepaprastai laiminga būdama tokiame projekte.“ – džiaugsmu dalinasi Simonna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų