REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Muzikiniame projekte „X Faktoriuje“ dalyvaujantys vaikinai iš Kelmės „Good Time Boys“ kiekvieną sekmadienį nuolat didina savo gerbėjų būrius.

 Muzikiniame projekte „X Faktoriuje“ dalyvaujantys vaikinai iš Kelmės „Good Time Boys“ kiekvieną sekmadienį nuolat didina savo gerbėjų būrius.

REKLAMA

Ne išimtimi tapo ir šis sekmadienis, kai dėl išlikimo projekte grūmėsi penki dalyviai. Rizikuoti nebijantis kolektyvo lyderis Gabrielius Šurna šįsyk atliko itin sudėtingą australų pop muzikos žvaigždės Sia kūrinį „Chandelier“.

Išgirdusi dainos pasirinkimą Justė Arlauskaitė-Jazzu neslėpė nuostabos, tačiau teigiamai įvertino grūpės pastangas.

„Klausiau ir galvojau, tuoj tos stygos suplyš į daug mažų dalelių…Ačiū Dievuj, niekieno kelnės neplyšo, o aš šiandien su sijonu… Sveikintinas dainos pasirinkimas, nes tai būtų didžiulis iššūkis bet kokiam dainininkui. Mes visi žinome, kad tu gali moteriška tonacija dainuoti, bet kad gali tokias natas paimti… Mano nuomone tonacija gal buvo per aukšta, bet vien už dainos pasirinkimą ir pasiryžimą, atsidavimą ir negailėjimą savęs scenoje aš lenkiu Prūsaičio galvą“, – Gabrieliaus pastangas gyrė Jazzu.

„Aš nustojau klausyti kaip dainą, žiūriu, kaip į cirką. Laukiu, ką Gabrielius išdarinės. Ne kiekviena moteris gali sudainuoti šią dainą. Tokio roko balso, dainavimo manieros mes Lietuvoje neturėjome“, – Jazzu pritarė Marijonas Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai atviri – prieš prasidedant „X Faktoriaus“ projektui jie nė nesvajojo, kad čia juos lydės tokia sėkmė. Iš pradžių vaikinams iš Kelmės šis projektas buvo tiesiog smagus nuotykis, savo jėgų išbandymas.

REKLAMA

„Mes atėjome labiau kaip į nuotykį, bet tas azartas vis kyla belošiant ir tikrai kuo toliau, tuo labiau užsivedėme. Norime padaryti vis geriau, vis įdomiau smagiau žiūrovams ir sau patiems. Ir važiuojam pirmyn, dabar jau tikime“, – apie didžiąją pergalę teigė vis dažniau pasvavojantis Gabrielius.

„Good Time Boys“ pasirodymą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų