REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną savaitę muzikinis šou „X faktorius“ nustebina ir visko mačiusius žiūrovus. Vasario 3 dieną – TV3 projekto superfinalas, todėl įtampa kaista kiekvieną dieną.

Kiekvieną savaitę muzikinis šou „X faktorius“ nustebina ir visko mačiusius žiūrovus. Vasario 3 dieną – TV3 projekto superfinalas, todėl įtampa kaista kiekvieną dieną.

REKLAMA

Šį sekmadienį dalyviai atliks po dvi dainas, o su projektu negrįžtamai atsisveikins vienas iš penkių šou dalyvių.

„X faktoriuje“ pasirodys Rokas ir Laurynas, „Good time boys“, Kristina Jurevičiūtė, Rimvydas Matukynas-Antturi ir Lukas Zažeckis. Dalyvius vienija vienas tikslas – kaip įmanoma geriau pasirodyti scenoje, sužavėti teisėjus ir gerbėjus. O pastarieji nusiteikę itin kovingai – savo dievaičiams negaili balsų ir yra įsitikinę, kad būtent jie turi laimėti.

Šį sekmadienį, 19.30 val., „X Faktoriaus“ žiūrovai išgirs ir neeilinę, neseniai dėl dainos apie ryklį sukritikuoto dainininko Luko istoriją. Vaikiną kaip reikiant įbaugino jo gerbėjas, kuris ne tik kad siuntinėjo laiškus, bet ir kaip įmanydamas stengėsi susipažinti. Lukas šią situaciją apibūdina kaip „tikrą košmarą“ ir tikisi, kad nepažįstamas vyras paliks jį ramybėje.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių paslaptingasis gerbėjas pradėjo rašyti Lukui į „Facebook“ anketą. Po antrojo vaikino pasirodymo jis atsiuntė atlikto kūrinio analizę. Vyras žarstė komplimentus, ką Lukui reikėtų dainuoti scenoje, ką daryti, kad neiškristų. „X faktoriaus“ dalyvį nustebino tai, kad „Facebook“ tinkle šis vyras turi tik vieną draugą. Lukas keistą gerbėją užblokavo, tačiau jis nepasidavė ir nusprendė su savo dievaičiu susipažinti gyvai.

REKLAMA

„Po tiesioginio eterio jis priėjo ir paklausė, kodėl aš jį užblokavau. Dabar atvykstą į kiekvieną transliaciją ir ieško manęs, klausinėja, kur aš. Vengiu jo, pasislepiu. Paskutinį kartą darbuotojai su juo pašnekėjo. Filmavime dirbantys apsauginiai juokauja, kad pratinčiausi, nes esu žinomas. Tačiau nenorėčiau prie tokių dalykų priprasti. Tačiau visada tokių žmonių atsiranda“, – sekmadienį kalbės vaikinas.

Lukas pasakoja, kad apibūdinti vyro išvaizdą yra sunku. Jis atrodo vyresnis nei 30 metų amžiaus, su akiniais. Į tiesiogines transliacijas jis atsineša atsispausdinęs Luko nuotraukų, kurias dalina kitiems žiūrovams. „Jis atrodo labai keistas. Įdomūs judesiai, gal jam kažkas blogai su sveikata. Kalba jis normaliai, tačiau elgesys jo įdomus, nenustovi vietoje“, – pasakos „X faktoriaus“ dalyvis.

REKLAMA
REKLAMA

Visa „X faktoriaus“ kūrybinė komanda ir teisėjai tikisi, kad ši istorija neturės tęsinio ir vyras paliks Luką ramybėje. Kiekvienas atlikėjas tikisi sužavėti kuo daugiau žiūrovų, tačiau savo dėmesiu bauginti dalyvių nereikėtų.

„X faktoriaus“ teisėjai ir kūrybinė komanda primena, kad žiūrovų balsai lemia – kas liks projekte. Palaikykite savo favoritus balsuodami ne tik prie televizoriaus ekranų, bet ir filmavime!

Palaikyti grupę galima ir gyvai, įsigijus bilietą į tiesioginę transliaciją. Šou superfinalas – vasario 3 dieną, „Žalgirio“ arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų