REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Kino filmo „Pasmerkti. Kauno romanas“ garso takelį kūrė „Flying Saucer Gang“ (tv3.lt fotomontažas)

Vasario 22 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodys pagal tikrus faktus sukurtas pilnametražis filmas „Pasmerkti. Kauno romanas“. Kriminalinės dramos kūrėjai šiandien parodo vieną karštų epizodų, iš kurio aiškėja filmo braižas, rašoma pranešime spaudai.

6

Vasario 22 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodys pagal tikrus faktus sukurtas pilnametražis filmas „Pasmerkti. Kauno romanas“. Kriminalinės dramos kūrėjai šiandien parodo vieną karštų epizodų, iš kurio aiškėja filmo braižas, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Ir – pranešama, kad į garso takelį įtraukti gerai žinomi OG Version ir „Flying Saucer Gang“ bei „Lilas ir Innomine“ hitai, Kaune ypač dažnai griaudintys iš automobilių kolonėlių.

OG Version ir „Flying Saucer Gang“ 2018 metais tapo fenomenu ir dabar savo populiarumo mašina traiško viską. 2019-uosius jie irgi pradeda su trenksmu: netrukus pasirodys Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A Kauno „Žalgirio“ arenoje, o vasario mėnesį jų kūrinys nuskambės ir kino teatruose – filmo „Pasmerkti. Kauno romanas“ garso takelyje.

„Jie visi – iš Kauno, jų kūryboje yra įprasminamas šio miesto gyvenimas. Filme vystomos jaunų žmonių mintys ir siužeto linijos jiems nėra svetimos. Tiek OG Version, tiek „Flying Saucer Gang“ jau matė filmą, jiems patiko“, – pasakoja juostos kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA

OG Version sukurtas hitas „Kevinas Durantas“ tiesiog prilipo prie epizodo, kuris buvo nufilmuotas vienu planu. Iš paprastos kiemo chebros išaugusi galinga gauja lėtai įsuka į industrinius kiemus ir susitvarko su savo priešais. Patalpose griaudėjusias vakarėlio linksmybes pakeičia šūviai ir klyksmai, dūžta stiklai. Šis epizodas leidžia pajusti, koks tai bus filmas:

REKLAMA

Lietuvių kino filmuose ne kartą skambėjo ir dueto „Lilas ir Innomine“ kūriniai. „Labai smagu, kai kino kūrėjai naudoja tavo muziką. Ypač, jei kinas geras. Jei ne koks – mažiau smagu, – šypsodamasis sako Konstantinas Kiveris-Lilas. – Bet džiaugiamės, kad kinui įdomu, kad jie tai panaudoja. Mums tai – įvertinimas.“

„Pasmerkti. Kauno romanas“ garso takelyje skamba „Lilas ir Innomine“ hitas „Žmogus, velniškai bijantis stebuklo“, kurį Youtube jau perklausė daugiau nei 7 milijonai – dvi Lietuvos. „Tai yra vienas iš tų gabalų, kai parvažiuoji į kiemą, bet nelipi iš mašinos, kol daina nesibaigia“, – teigė interneto komentatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

„Šitą gabalą rašėme apie rutinoje paskendusį žmogų, kuris netiki (metaforiškai – bijo), kad gali nutikti kažkas neįtikėtino. Kodėl bijo – matyt, niekad nebuvo nutikę nieko stebuklingo“, – kalba Lilas.

Filmo kūrėjai sako, kad jų pasakojimui idealiai tiko dainos eilutės: „Aš nežinau kur yra laisvė. Pasiklystu, ką vadint namais. Kur dingo tie visi, dėl kurių tikiu vienetais, netikiu būriais.“

Kriminalinės dramos herojai taip pat nuolat vaikšto daugiaaukščių stogų atbrailomis. Begalinės laisvės ir savo galios pojūtis suteikia sparnus. Tačiau bet kurią sekundę gyvenimas gali baigtis taip pat, kaip jų vaikystėje mylėtiems karveliams, kuriems piktas kaimynas nusuko kaklus. Filmo herojai turi viską – pinigų, statusą, moterų. Bet jie pasmerkti neturėti meilės. Ir jų laisvė – sąlyginė. Kur nuves draugystė, dėl kurios tarsi gali viską, parodys filmas „Pasmerkti. Kauno romanas“. Vaidina: Agnė Šataitė, Ramūnas Rudokas, Šarūnas Datenis, Simonas Storpirštis ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų