REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Paul Kalkbrenner koncertas Vilniuje (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Trečiadienio vakarą sostinėje esančio „Lofto“ stogą kilnojo tranki vienos didžiausių Vokietijos techno muzikos žvaigždžių Paul Kalkbrenner muzika.

20

Trečiadienio vakarą sostinėje esančio „Lofto“ stogą kilnojo tranki vienos didžiausių Vokietijos techno muzikos žvaigždžių Paul Kalkbrenner muzika.

REKLAMA

Paul Kalkbrenner koncertą pradėjo talentingas lietuvių duetas „Black Water“, kurie praėjusiais metais išleido mini albumą „Talking Red Lights“. Duetas pristatė iki šiol dar neskambėjusius kūrinius ir kiek švelnesnę savo pusę.

Savo unikalumu, garso atkūrimo sugebėjimais, kiek artimu skambesiu pagrindinei žvaigždei jie puikiai valdė besirenkančių žmonių nuotaiką. Nors jų pasirodymas truko kiek ilgiau, tūkstantinei miniai tai labai patiko. Tiesa, norint pamatyti pasislėpusius atlikėjus, teko pasukti galvą į šoną, tolyn nuo pagrindinės scenos – ji visa užimta buvo Paul sintezatoriais, efektų blokais, kontroleriais, mikšeriais, beat‘ų mašinomis ir kita analogine atlikėjo technika.

Savo pasirodymu Vilniuje Paul Kalkbrenner pradėjo gastroles „Part Of Life 2019 Tour“. Į šį koncertą bilietai buvo išpirkti per rekordiškai trumpą laiką – kokybišką šokių muziką vertinantis melomanas nedvejojo dėl bilieto įsigijimo vien tik sužinojus apie koncertą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodžius Paul Kalkbrenner tūkstatinė minia vėl sujudo, pradėjo šėlti, skanduoti jo pavardę ir tiesiog pamišo. Šio pasirodymo nesumaišysi su niekuo kitu, tiek klausydamas, tiek ir matydamas savo akimis: žvėriška energija, veido grimasos prieš kulminacinį momentą, techniškas ir apsukrus didelės technikos valdymas, dažnas cigaretės dūmas, šokių judesiai – tai tik dalis to, ką Paul pateikė žiūrovui.

Žinoma, daugiausiai dėmesio sulaukusį kūrinį, sukurtą kartu su broliu Fritz „Sky And Sand“ jis pasiliko pabaigai. Tai kūrinys, atnešęs jam dar didesnę pasaulinę sėkmę, abejingų nepaliko – žmonės drąsiai atidavė paskutines jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų