REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Sophie Lee (nuotr. Instagram)

Vienas nelaimingas atsitikimas gali amžiams pakeisti gyvenimą – tuo įsitikinti galėjo gražuolė šokėja, kuri per klaidą patyrė žiaurius nudegimus.

35

Vienas nelaimingas atsitikimas gali amžiams pakeisti gyvenimą – tuo įsitikinti galėjo gražuolė šokėja, kuri per klaidą patyrė žiaurius nudegimus.

REKLAMA

Dirbdama darbą, kuriame išvaizda – svarbiausia, ji nebesitikėjo kada nors būti laiminga.

23 metų šokėja Sophie Lee pasirodymo Čikagoje metu šoko su ugnies fakelais, tačiau kadangi patalpoje buvo įjungtas itin stiprus kondicionierius, ugnis buvo stipresnė, nei turėjo būti – didelė jos dalis plieskė jai į veidą ir kaklą.

Netrukus į ligoninę išgabenta mergina suprato, kad daugiau niekuomet nebeatrodys taip, kaip anksčiau. Net mėnesį ji buvo laikoma intensyviosios priežiūros skyriuje.

„Tai buvo labai baisus laikas. Aš nė negalėjau pati kvėpuoti, valgyti, nieko nemačiau. O kai pirmąkart pažiūrėjau į save veidrodyje, apsipyliau ašaromis“, – prisiminė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Šokius Sophie tiesiog dievina – ji šoko nuo 3 metų. Negana to, pastaruosius 5 metus ji praktikavo ir šokį su fakelais.

Iš pradžių randus jai pavyko puikiai maskuoti, tačiau vėliau, nudegimų vietose, jai ėmė formuotis tam tikri odos dariniai, kuriuos išprovokavo trauma. „Jie atsirado praėjus 2 mėnesiams po traumos ir dabar juos turėsiu visą gyvenimą“, – apgailestavo mergina.

REKLAMA

Tiesa, lazerio pagalba šiuos darinius vis dėlto galima šiek tiek sumažinti.

Vis dėlto merginai, kuri pripažino, kad anksčiau jos gyvenimas buvo kupinas tuštybės, buvo sunku priimti tokius savo išvaizdos pokyčius. Tačiau dabar, ir toliau šokiais užsiimanti Sophie, stengiasi įkvėpti merginas pamilti save su visais trūkumais.

„Šie randai yra tai, ką aš turiu priimti, kad ir kaip sunku bebūtų, tačiau jei ne jie, šiuo metu manęs išvis nebūtų. Bandau į tai pažiūrėti šitaip. O kitoms merginoms palinkėčiau mylėti save visuomet – kad ir kaip jūs beatrodytumėte“, – aiško S. Lee.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų