REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mados namų „Mas 925“ dizainerė Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė socialinėje erdvėje ir renginiuose visada matoma pasitempusi, išsiskirianti drąsiu stiliumi bei ryškiu makiažu.

Mados namų „Mas 925“ dizainerė Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė socialinėje erdvėje ir renginiuose visada matoma pasitempusi, išsiskirianti drąsiu stiliumi bei ryškiu makiažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, ji pabrėžia, kad šis įvaizdis gana klaidingas ir pasakoja, kokia gyvenime ji yra iš tiesų.

REKLAMA

– Teigiate, kad įvaizdis socialinėje erdvėje gerokai klaidinantis, tad kaip išties atrodo įprasta diena ir kas kasdienybėje užima daugiausiai laiko?

– Kadangi labai myliu savo darbą, jis ir užima didžiąją mano dienos dalį. Galbūt kas nors nustebs, tačiau jau prasidėjo ruošimasis vestuvių sezonui ir darbas su nuotakomis. Šiuo metu su jomis susipažįstame, aptariame šventės tematiką, stilių, nuotakos asmenybę, kas ypač svarbu kuriant suknelę.

REKLAMA
REKLAMA

– Nors darbas ir mylimas, tikriausiai tenka susidurti ir su nemaloniais iššūkiais. Kokie dizainerės darbo pliusai ir minusai?

– Būtent bendravimas su klientais ir jų puošimas yra mylimiausia darbo dalis. Mėgstu įsigilinti į kiekvieną žmogų, kurti individualius, asmenybę atspindinčius drabužius. Tuomet esu laimingiausia. Taip pat patinka stebėti, kaip kiekvieno primatavimo metu drabužis keičiasi ir tobulėja – tai nuostabus jausmas.

Tiesa, net dirbdama mylimą darbą neišvengiu sunkiosios viso to dalies, kuri yra itin varginanti – tai administracinis darbas. Dažnai net vilkinu laiką, kuomet reikia atsakyti į elektroninius laiškus klientams. Mieliau su kiekviena kliente susitikčiau dar kartą prie kavos puodelio detaliai atsakyti į visus klausimus, nei praleisčiau kasdien kelias valandas atsakinėdama į elektroninius laiškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Kaip atsipalaiduojate po sunkios dienos ar nemalonių darbų?

– Mėgstu vakarais bėgioti, su vyru ir šuniuku išvažiuoti į gamtą, vaikščioti miške. Vis dėlto, atskleisiu, kad žiemos laikotarpiu tampu tikra namisėda ir visada noriu kuo greičiau grįžti namo, gaminti vakarienę, skaniai pavalgyti ir ramiai leisti laiką. 

– Ar daug laiko ir dėmesio kasdien tenka skirti išvaizdai?

– Socialiniuose tinkluose mane matote pasipuošusią vakarinėmis suknelėmis ir dailiu makiažu, todėl galima susidaryti klaidingą nuomonę, kad taip atrodau nuolatos, tačiau tiesa kiek kitokia. Manau, kad kasdien moteris turi atrodyti estetiškai ir būti švari: tvarkingi nagai, nesuplyšę ir švarūs drabužiai, išplauti plaukai, o vakarėlyje ar renginyje, žinoma, jau galima pabūti ir ryškia, pavyzdžiui, prisiklijuoti blakstienas, pasidažyti akis tamsiais šešėliais ir pabrėžti lūpas ryškiu lūpdažiu.

REKLAMA

– Kokį makiažą dažniausiai renkatės renginiams ir vakarėliams? Galbūt turite slaptų makiažo gudrybių?

– Visada labai tikslingai sugalvoju, kokio noriu makiažo prie pasirinktos aprangos. Man ypač patinka natūraliai atrodantis makiažas, kada makiažo priemonėmis kontūruojamas veidas, persikinės ar kitos panašios spalvos šešėliais pagilinamos akiduobės, o lūpoms pasirenkama „nude“ spalvos lūpdažis.

Arba, būna kita nuotaika, kada labai norisi ryškių akių. Štai į vieną renginį neseniai ėjau akis pasidažiusi ryškiai raudonos spalvos šešėliais, į kitą – mėlynais. Ryškiai padažytos akys man labai gražu, tačiau tokiu atveju svarbu lūpas dažytis neutraliomis spalvomis. Ir atvirkščiai, jei nusprendėte ryškiai pasidažyti lūpas, akims rinkitės šviesios spalvos šešėlius arba apsiribokite tik akių kontūro linija.

– Kas, jūsų nuomone, yra graži moteris?

– Labai vertinu emociškai laisvas, įvairiapusiškai nepriklausomas ir nebijančias save realizuoti moteris. Tokios moterys gyvenime atranda balansą, pradeda žydėti ir tampa pačios gražiausios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų