REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prodiuseris ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Rainys tvirtina, kad moters grožis – neišsemiama tema ir tai, tikriausia, visiška tiesa. Juk moters grožio sampratų begalė: nuo įvairiausių charakterio savybių, komunikavimo gebėjimų iki figūros, veido bruožų ar net gebėjimų pasitelkiant kosmetiką pabrėžti savo privalumus.

Prodiuseris ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Rainys tvirtina, kad moters grožis – neišsemiama tema ir tai, tikriausia, visiška tiesa. Juk moters grožio sampratų begalė: nuo įvairiausių charakterio savybių, komunikavimo gebėjimų iki figūros, veido bruožų ar net gebėjimų pasitelkiant kosmetiką pabrėžti savo privalumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, visada smalsu išgirsti, kokios moterys traukia žinomų vyrų dėmesį, tad apie tai ir paties Mindaugo Rainio įpročius rūpinantis išvaizda, kalbamės plačiau interviu.

REKLAMA

– Nors pirmasis 2019-ųjų mėnuo artėja į pabaigą, vis dar galime išgirsti aplink gausiai ir plačiai dalijamus pažadus naujiems metams. Kokie tikslai įvardinti tavo naujametiniame sąraše?

– Turbūt tai pirmi metai, kada nekėliau sau jokių tikslų. Nusprendžiau viduje turėti kelis norus, tačiau jų neužrašyti ir neišsikelti, kaip šių metų siekių, todėl bus įdomu pažiūrėti, kaip pavyks savęs nespaudžiant juos įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

2019-tieji man brandos ir savęs paieškos metai, labiau susiję su dvasiniu tobulėjimu, žinių įgijimu.

– Nepaisant to, kad esi režisierius ir televizijos laidų vedėjas, atrandi laiko ir daugybei kitų skirtingų veiklų. Papasakok plačiau, kokie yra tavo pomėgiai?

– Keliuosi anksti, šeštą ryto ir dieną pradedu meditacija. Anksčiau ankstyvus rytus išnaudodavau darbams, kad spėčiau daugiau visko nuveikti, tačiau dabar šį laiką skiriu sau. Kaip įmanoma daugiau stengiuosi užsikrauti pozityvios energijos, ramybės ir su tokiu nusiteikimu nerti į darbingą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai vėl iš naujo atradau skaitymą, pradėjau vaikščioti į dainavimo, kvėpavimo pamokas. Taip pat turiu seną aistrą – kulinariją, tad planuoju ir šioje srityje pagilinti žinias. Žinoma, nuo mano kasdienybės neatsiejamas ir sportas, o dienos pabaigoje kuo greičiau stengiuosi atsidurti namuose – ten mano ramybės ir poilsio vieta.

– Kas tau padeda išlikti beveik visada tokiu gerai nusiteikusiu ir pozityviu? Galbūt turi kokių nors nestandartinių įpročių ar principų, kuriais vadovaujiesi kasdienybėje?

– Esu sau išsikėlęs tikslą – kiekvieną dieną padaryti kažką tokio, kas būtų kitaip, nei dieną prieš tai, kadangi tikiu, jog tada diena tampa ypatinga. Pavyzdžiui, jei kiekvieną rytą prausiesi duše su įjungta šviesa, vieną rytą ją išsijunk ir nusiprausk tamsoje. Trečią rytą užsidek žvakę. Man šio iššūkio pavyksta laikytis jau kelis mėnesiu ir pasakysiu – tai tikrai veikia.

REKLAMA

Taigi, nors didelių planų šiems metams neturiu, visada stengiuosi gyventi ne kaip paskutinę, bet kaip pirmą savo gyvenimo dieną.

– Išvaizda – kiek dėmesio jai skiri?

– Anksčiau iš vyriškos kosmetikos be dezodoranto ir kvepalų pas mane nieko daugiau nebuvo galima rasti, tačiau vėliau atsirado ir plaukų priemonės, o visai neseniai pradėjau auginti meilę sau, o viena iš meilės sau išraiškų yra rūpinimasis išvaizda.

Dažniau pradėjau sau leisti įvairias procedūras, pavyzdžiui, masažus, dažnesni tapo apsilankymai pas kirpėją, kur bandau šiek tiek eksperimentuoti su plaukais bei šukuosenomis.

REKLAMA

Taip pat man svarbu, jog būtų kuo apsirengti. Kaip ir kiekvienais metais prieš naujus metus išsivalau spintą, kad prišaukčiau kažką naujo į savo gyvenimą, o šiemet tai dariau ypač ryžtingai. Išmečiau nekokybiškus, nedėvimus drabužius ir kol dar spinta neužsipildžiusi naujais drabužiais, išties nelabai turiu ką apsirengti. Pavyzdžiui, šiandien atsikėlęs supratau, kad į darbą teks eiti arba su sportine apranga, arba su tuo, ką dėvėjau vakar.

– Kas tau yra graži moteris?

– Tai neišsemiama tema. Visada sakiau ir sakysiu, kad moterys yra kur kas gražesnės nei vyras ir visa laimė, kad taip yra. Vis dėlto, turiu kiek keistoką moters grožio supratimą ir paprastai tariant, man moteris turi būti švari, estetiška ir prisižiūrinti save tiek, kad atitiktų pirmus įvardintus du punktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie moterų makiažą, kiekviena moteris tai daro su tikslu, jog būtų gražesnė ir aš tai vertinu. Jei besidažančių moterų makiažas atrodo estetiškai, padarytas kruopščiai ir saikingai, negali to nevertinti.

Pastebėjau, jog pradėjau priimti bet kokias žmogaus pastangas, kuriomis siekiama atrodyti dailiau ir gražiau. Žinoma, negaliu nepaminėti ir to, kad moteris privalo būti graži ne tik išore, bet ir vidumi, mylėti save ir aplinkinius, tuomet jos grožio neįmanoma nepastebėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų