REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Alexia Richter (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Kai kuriems metai – tai tik skaičiai, mat bėgant laikui kai kurie žmonės ima atrodyti vis geriau ir geriau.

32

Kai kuriems metai – tai tik skaičiai, mat bėgant laikui kai kurie žmonės ima atrodyti vis geriau ir geriau.

REKLAMA

3 vaikų mama teigia, kad būdama 18-metė nesulaukdavo tiek dėmėsio kiek dabar, būdama 46 metų.

Londone gyvenanti Alexia Richter teigia, kad jos nuostabios išvaizdos paslaptis – jaunesni vaikinai ir pasitikėjimas savimi. Po prieš 3 metus įvykusių skyrybų, Alexia ėmė susitikinėti su vaikinais, kurie už ją jaunesni net 20 metų.

Užsienio žiniasklaidai moteris teigė, kad ji netgi jaučiasi dabar geriau, nei būdama 18-os. „Tuo metu nežinojau, kas esu. Turėjau antsvorio ir daug kitų nepasitikėjimo savimi problemų. O tada, būdama 25 metų, atrodau sporto salę ir atsikračiau beveik 13 kilogramų“, – savo sėkmės istorija dalijosi ji.

Pasirodo, kad kai kuriose vietose Alexia netgi turi parodyti savo asmens pažymėjimą – žmonės netiki, kad jai gali būti 46 metai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji tikina, kad vyrų dėmesio ji visuomet turėjo itin daug – net tada, kai svėrė kiek daugiau, nei turėtų. „Dabar aš galiu rinktis, su kuo kalbėti o su kuo – ne. Malonu jaustis tokiai savimi pasitikinčiai“, – tvirtino gražuolė.

Taip pat ji pridėjo, kad nors ir turi savo metų draugų, mieliau laiką leidžia su daug jaunesniais žmonėmis. Kai kurios merginos, su kuriomis ji lankosi klubuose, yra vos 25 metų amžiaus. Vis dėlto pasak Alexios, būtent tai padeda ir jai išlikti jaunai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų